Aktualizované Krimi

Na Žabom majeri horí chatka a okolitý porast. Na mieste zasahuje takmer 40 hasičov

Situáciu komplikuje silný vietor, ktorý spôsobil, že sa požiar rozšíril aj na záhradné chatky. Na mieste sú profesionálni aj dobrovoľní hasiči.

Zdroj: Facebook

O pol druhej poobede bol na operačné stredisko KR HaZZ v Bratislave nahlásený požiar porastu a chatiek na Žabom majeri v Bratislave. Bratislava24.sk o tom informovalo Operačné stredisko HaZZ v Bratislave.

Požiar chatky

„Na miesto udalosti boli vyslané potrebné sily a prostriedky Hasičského a záchranného zboru a Dobrovoľných hasičských zborov. Vplyvom silného vetra sa požiar porastu rozšíril aj na záhradné chatky. Hasičské jednotky momentálne pracujú na likvidácii požiaru,“ informovalo operačné stredisko.

Na mieste udalosti zasahuje 32 hasičov z Bratislavy, Pezinka a Záchrannej brigády HaZZ v Malackách a členovia DHZO Stupava a Rusovce, informovala Katarína Križanová z Prezídia HaZZ. „Následkom požiaru utrpela jedna osoba zranenia, bola intoxikovaná splodinami horenia,“ špecifikovala.

Rozsiahly požiar porastu na Žabom majeri sa hasičom podľa Prezídia Hasičského a záchranného zboru podarilo úplne zlikvidovať. Na mieste udalosti zostávajú členovia DHZO Rusovce, ktorí budú naďalej monitorovať situáciu na požiarisku.

Foto: Zuska Zusková FB

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM