Aktualizované Krimi

Na výjazde z Bratislavy smerom do Mosta pri Bratislave sa zrazili autá, blokovaný je jeden pruh

Nehoda je na výjazde z Bratislavy na Odeskej ulici smerom do Mosta pri Bratislave. Blokovaný je jeden pruh. Vodiči by mali rátať so zdržaním.

Ilustračný obrázok k článku Na výjazde z Bratislavy smerom do Mosta pri Bratislave sa zrazili autá, blokovaný je jeden pruh
Zdroj: Dnes24.sk

Auto po zrážke skončilo na boku. Dopravná nehoda sa stala na Odeskej ulici v Bratislave. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Bratislave.

Zrážka áut

„Po príjazde bolo zistené, že ide o nehodu dvoch motorových vozidiel,“ priblížilo KR HaZZ. Nehoda je na výjazde z Bratislavy na Odeskej ulici smerom do Mosta pri Bratislave, uvádza Zelená vlna na sociálnej sieti. Blokovaný je jeden pruh. Vodiči by mali rátať so zdržaním.

Hasiči poskytovali jednej prítomnej osobe prvú pomoc. Taktiež zabezpečujú vozidlá proti vzniku požiaru, uviedol hasičský zbor. Na mieste zasahujú dva kusy hasičskej techniky a deväť hasičov.

„Pri nehode bol zranený mladý muž. Utrpel ľahké poranenie ramena a bol transportovaný do nemocnice v Ružinove,“ povedal Jozef Mlynár z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM