Aktualizované Krimi

Na Námestí 1. mája sa zrútil žeriav. Na mieste zasahovali hasiči aj policajti

Počas búracích prác na Námestí 1. mája došlo ráno k zrúteniu žeriava. Udalosťou sa už zaoberá polícia.

Ilustračný obrázok k článku Na Námestí 1. mája sa zrútil žeriav. Na mieste zasahovali hasiči aj policajti
6
Galéria
Zdroj: TASR

Na Námestí 1. mája sa predpoludním zrútil počas búracích prác žeriav. Pri nehode spadol zhruba z trojmetrovej výšky muž. Potvrdila to hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Nehoda na stavenisku

„Podľa výzvy na tiesňovú linku 155 spadol muž asi z trojmetrovej výšky. Bol pri vedomí a zranil si nohu,“ povedala Krčová s tým, že k pacientovi boli okamžite vyslaní záchranári. Tí ho s poranením dolnej končatiny previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

Prípadom sa už zaoberá aj príslušný útvar v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I. „Poverený príslušník Policajného zboru už začal trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia v súbehu s prečinom poškodzovania verejnoprospešného zariadenia,“ potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Na Námestí 1. mája je už nejaký čas poriadne rušno. Od júna minulého roku tu prebiehajú búracie práce. Historický dom Kesselbauerovcov, ktorý zbúrali ešte v júni minulého roku, nahradí nová rovnomenná rezidencia. V tomto roku pokračujú búracie práce aj na susedných budovách.

Zrútenie žeriavu na Námestí 1. mája
6
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM