Rôzne

Na májovej edícii kid. shop up sa deti zahrajú na módnych dizajnérov

V Starej tržnici dnes odštartoval tretí ročník veľkej predajnej udalosti detských značiek s dôrazom na dizajn kid. Na bohatý program aj workshopy sa môžu tešiť aj mamičky.

Ilustračný obrázok k článku Na májovej edícii kid. shop up sa deti zahrajú na módnych dizajnérov
10
Galéria
Zdroj: kid.

Na treťom ročníku predajného eventu detských značiek s dôrazom na dizajn kid. nájdete počas troch dní pod jednou strechou viac ako 70 značiek zo Slovenska aj Českej republiky.

Pre mamičky

V Starej tržnici sa od rána prezentujú desiatky predajcov tovarom od hračiek, kníh, cez oblečenie, doplnky a kozmetiku, až po rôzne vychytávky v oblasti zdravotníctva či ekológie.

Mamičky batoliat sa môžu tešiť na miniherňu pre batoľatá vo veku od 0 – 24 mesiacov, poradenstvo pre rodičov v oblasti sprevádzania detí a montessori pedagogiky pod vedením pedagogičky Kataríny Hrabětovej.

Pre rodičov detí v predškolskom veku je pripravený workshop s instablogerkou Lenkou Camborovou. Dozviete sa na aké knihy sa treba zamerať, ako vtiahnuť deti do čítania a prečo je čítanie dôležité.

Pre detičky

Pre najmenších sú pripravené zábavné hry, tvorivé dielne a workshopy, aj veselé koncerty. Na Bublinovom workshope si budú môcť založiť svoju prenosnú minizáhradku a naučia sa niečo o semienkach a práci s recyklovaným materiálom. Naučia sa tak, že nie všetko treba hneď po prvom použití zahodiť do koša.

Pod dohľadom Slovak Fashion Council budú môcť deti tvoriť modely podľa svojich predstáv, zoznámia sa s detskou jogou a prežijú nezabudnuteľné koncerty.

Oteckovia by si určite nemali nechať ujsť jeden z najaktuálnejších hitov, unikátnu dizajnovú Ecocapsulu. Ekokapsula je v podstate malý nízkoenergetický dom oválneho tvaru s rozmermi 4,45×2,25×2,55 m. Nájdete v nej všetko, čo potrebujete na prežitie hocikde v prírode, napríklad aj mimo civilizácie. Ubytovať sa tam môžu dvaja ľudia bez toho, aby nejako utrpel ich komfort.

Kompletný program nájdete TU.

K dispozícii bude kaviareň, detský kútik, šatňa, skúšobná kabínka, parking kočíkov, prebaľovacie pulty, kojací kútik aj bankomat.

Kid.

Kid. vznikol vďaka piatim mamám, ktoré majú rady pekné veci a spája ich láska ku kráse. Dokopy vychovávajú 11 detí a sú presvedčené, že „s čím deti vyrastajú, s čím sa hrajú, čo čítajú, nosia, na čo sa pozerajú, ovplyvňuje ich vnímanie sveta a estetiky ako takej,“ uviedli mamičky. A tak spojili sily, aby vám priniesli tri výnimočné dni s kvalitnými výrobcami a príjemným sprievodným programom pre deti.

od 2. do 4. mája / 10:00 – 20:00 hod. / Stará tržnica / vstupné 3 eurá (jednodňové) alebo 5 eur (trojdňové)

kid. v Starej tržnici
10
Galéria
Zdroj: kid.
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM