Nina Táborská Krimi

Na diaľnici D1 v smere do hlavného mesta sa zrazili štyri kamióny

Na diaľnici D1 na km 21,800 v smere do Bratislavy došlo dnes v čase okolo 13.15 hod k dopravnej nehode, ktorej účastníkmi boli vodiči 4 nákladných motorových vozidiel.

Ilustračný obrázok k článku Na diaľnici D1 v smere do hlavného mesta sa zrazili štyri kamióny
Zdroj: TASR

Podľa doterajšieho šetrenia na mieste dopravnej nehody, v poradí štvrtý vodič nákladného motorového vozidla sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a situácií v cestnej premávke, následkom čoho došlo k stretu vozidiel.

Vodič v poslednom kamióne utrpel ľahké zranenie, s ktorým ho záchranári previezli do jednej z bratislavských nemocníc, ostatní účastníci vyviazli z nehody bez zranení.

Požitie alkoholických nápojov bolo u všetkých vodičov vykonanou dychovou skúškou vylúčené. Celkový výška spôsobenej škody je odhadnutá na 25-tisíc eur. Dopravná nehoda je v štádiu ďalšieho šetrenia.

„Vodičov smerujúcich uvedeným úsekom diaľnice vyzývame, aby sa riadili pokynmi polície. Predmetný úsek je v súčasnosti z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody prejazdný v ľavom jazdnom pruhu. Vodičom preto odporúčame využiť alternatívne trasy, či už cez Pezinok, alebo Senec,“ povedala pre Bratislava24.sk policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Foto: Ilustračné.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM