Aktualizované Krimi

Na diaľnici D1 v smere do Bratislavy sa zrazilo auto s valcom. Medzi zranenými je dieťa

Diaľnica D1 v smere do Bratislavy je momentálne v smere uzavretá. Na mieste zasahovali hasiči aj vrtuľník.

Ilustračný obrázok k článku Na diaľnici D1 v smere do Bratislavy sa zrazilo auto s valcom. Medzi zranenými je dieťa
3
Galéria
Zdroj: HaZZ

V piatok poobede sa na diaľnici D1 v smere do Bratislavy stala vážna dopravná nehoda. Pri zrážke dvoch áut utrpeli zranenia rôzneho rozsahu dve osoby.

Zásah vrtuľníka

„Hasiči z Trnavy a zo Senca momentálne zasahujú pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na 33. kilometri diaľnice D1 v smere do Bratislavy. Pri nehode došlo k zrážke dvoch vozidiel, pričom dve osoby, z toho jedna maloletá, nachádzajúce sa v osobnom vozidle, utrpeli zranenia rôzneho rozsahu,“ informovalo na sociálnej sieti Prezídium Hasičského a záchranného zboru.

„Podľa doterajších informácii z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k nárazu osobného motorového vozidla zn. Seat do pracovného stroja, nachádzajúceho sa na vozovke. V dôsledku zrážky utrpeli dve osoby – vodička a maloletá osoba nachádzajúca sa vo vozidle zranenia, s ktorými boli privolaným vrtuľníkom prevezené do jednej z bratislavských nemocníc k ošetreniu,“ Bratislava24.sk informoval Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Hasiči vyslobodili zranenú osobu z vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru. „Na mieste udalosti zasahovala aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby,“ dodali z HaZZ.

Diaľnica je momentálne v smere do Bratislavy uzavretá. Vodičom polícia odporúča využiť ako obchádzkovú trasu zjazd z diaľnice D1 v smere na Sládkovičovo (cesta I/62).

Na diaľnici D1 v smere do Bratislavy sa zrazilo auto s valcom
3
Galéria
Zdroj: HaZZ

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM