Krimi

Na diaľnici D1 medzi Bratislavou a Trnavou havarovalo nákladné auto prevážajúce motorové vozidlá

Vodič nákladného vozidla jazdiaci na diaľnici v pravom jazdnom pruhu sa podľa polície zrejme dostatočne nevenoval šoférovaniu.

Ilustračný obrázok k článku Na diaľnici D1 medzi Bratislavou a Trnavou havarovalo nákladné auto prevážajúce motorové vozidlá
4
Galéria

Na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy došlo v pondelok 8. apríla ráno k dopravnej nehode nákladného vozidla, ktoré malo na návese naložené osobné autá. Pri nehode sa nikto nezranil, avšak premávka v úseku bola obmedzená do jedného, ľavého jazdného pruhu. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Autá vypadli do priekopy

Vodič nákladného vozidla jazdiaci na diaľnici v pravom jazdnom pruhu sa podľa polície zrejme dostatočne nevenoval šoférovaniu, v dôsledku čoho zišiel s vozidlom na nespevnenú časť vozovky. „Pri snahe vrátiť sa s vozidlom naspäť na vozovku došlo k skríženiu ťahača s návesom, ktorý prepravoval motorové vozidlá. Pri uvedenom manévri vypadli z návesu dve vozidlá do priekopy,“ spresnila polícia.

Škoda na vypadnutých osobných autách bola predbežne vyčíslená na 40-tisíc eur. Vodič bol po nehode podrobený dychovej skúške, ktorá požitie alkoholu vylúčila. „Za porušenie ustanovenia zákona o cestnej premávke bol vodič riešený v blokovom konaní,“ podotkla polícia.

Nehoda na D1, pondelok 8. apríla
4
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM