Adriana Banásová Krimi

Muž sa "povozil" električkou, no nesedel pri tom vo vnútri kabíny. Rukami sa zachytil o stierač zvonku

Nenzámy muž sa rozbehol za električkou, chytil sa stierača a takto za ňou išiel niekoľko metrov, pričom spôsobil škodu vo výške stoviek eur.

Ilustračný obrázok k článku Muž sa "povozil" električkou, no nesedel pri tom vo vnútri kabíny. Rukami sa zachytil o stierač zvonku
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia prosí občanov o pomoc pri pátraní po neznámom páchateľovi, ktorý sa pred obchodným centrom na Vajnorskej ulici na zastávke mestskej hromadnej dopravy rozbehol po koľajisku za električkou v smere na Zlaté piesky.

Páchateľ električku dobehol a rukami sa chytil stierača na kabíne B, ktorý držal a takto za ňou bežal pár metrov. Následne sa stierača pustil a odišiel na doposiaľ neznáme miesto. Svojim konaním tak poškodenej spoločnosti spôsobil na električke značka Škoda, škodu cca vo výške 400 eur.

Neznáma osoba bola mužského pohlavia strednej postavy vo veku od 20 – 30 rokov, s nakrátko ostrihanými vlasmi a mala oblečený červený páskovaný sveter, hnedú bundu a hnedé nohavice.

V súvislosti s objasňovaním prečinu poškodzovania cudzej veci vyzýva polícia občanov, aby akékoľvek informácie hlásili na telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Prečítajte si tiež: Vykrádanie bytov dôverčivým seniorom sa rozmohlo aj v Bratislavskom kraji. Aké triky zlodeji používajú?

Neznámy páchateľ
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM