Aktualizované han Krimi

FOTO a VIDEO: Mohutný POŽIAR v Bratislave! Časť parkovacieho domu sa ZRÚTILA

Zábery ako z Ukrajiny! Požiar parkovacieho domu na Drieňovej ulici v bratislavskom Ružinove v sobotu neskoro večer spôsobil veľké škody. Časť budovy sa zrútila!

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO: Mohutný POŽIAR v Bratislave! Časť parkovacieho domu sa ZRÚTILA
15
Galéria

Na mieste aktuálne zasahuje asi stovka hasičov a v pohotovosti je aj polícia. Vyzývajú občanov, aby sa miestu vyhli. TASR o tom informovali z Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

„Vzhľadom na rozsah požiaru, ako aj zadymenie okolia, občanov a vodičov motorových vozidiel touto cestou vyzývame, aby sa danému miestu vyhli,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Požiar mal vypuknúť o 19.30 h. K zraneniam v súvislosti s požiarom podľa polície zatiaľ nedošlo.

„Na mieste už sú hasiči z celej Bratislavy, pripravujú plošinu, požiar už musia začať hasiť zhora. Veľa podrobností zatiaľ nevieme – ak sa dozviem, doplním – zatiaľ, prosím, skúste zatvoriť okná a nevetrať. V garážach sa nachádzajú rôzne pneumatiky, oleje, nikto nevie, čo presne,“ napísal na sociálnej sieti starosta MČ Ružinov Martin Chren.

VIDEO priamo z miesta činu nájdete TU.

Budova sa rúca

Po približne hodina sa Chren prihlásil prostredníctvom Facebooku znovu. Mal však smutnú správu! Na sociálnej sieti o tom informuje starosta mestskej časti Ružinov Martin Chren.

„Aktualizované o nové video od ružinovských hasičov. Požiar sa žiaľ rozšíril už aj na najnižšie poschodia, zdá sa, že budova zhorí do tla,“ napísal starosta Ružinova o 23.00, no o polhodinu dopísal: „Časť budovy sa už zrútila!“

Hasiči dokonca podľa jeho slov načerpávajú vodu z neďalekého Štrkoveckého jazera. „Spotreba vody je enormná, hydranty nestíhajú, hasiči z jazera len čerpajú vodu, nehorí tam,“ dodal.

„Vo vnútri parkovacieho domu sa nikto nenachádza, všetci zasahujúci hasiči ho opustili včas a bez zranení,“ doplnili hasičI.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Milí susedia, mnohí sa pýtate na zápach z horenia, ktorý od Štrkovca cítiť na všetky strany, až do Ružovej doliny. Horí...

Posted by Martin Chren - starosta Ružinova on Saturday, March 5, 2022
Požiar parkovacieho domu v Bratislave
7
Galéria
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM