Nina Táborská Rôzne

Milovníci kávy, zunovali sa vám kaviarne v centre mesta? Máme pre vás zaujímavý tip

Jedinečný dizajn, filtrovaná káva, príjemná obsluha, ktorú práca neotravuje ale napĺňa. Kto neverí, že v nákupnom centre sa dá nájsť výborná kaviareň s kvalitnou kávou, tak ešte nenavštívil Yogi´s Coffeemakers v najväčšom bratislavskom nákupnom centre.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci kávy, zunovali sa vám kaviarne v centre mesta? Máme pre vás zaujímavý tip
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

V Bory Mall nájdete kaviareň, ktorá nie je ako „cez kopirák“ a okrem interiéru, ktorý je identický s prírodou, vás prekvapí aj príjemný personál a skvelá káva. V čom je kaviareň iná?

Káva v „parku“

Namiesto hudby z rádia v Yogi´s čvirikajú vtáky, parkety nahradil trávový koberec a vy sedíte v pohodlných a štýlových kreslách priamo pod stromom. Yogi's pripomína oázu pokoja. Viete si predstaviť lepší relax po „náročnom“ nakupovaní?

Dizajn je skutočne originálny a jedinečný, obsluha sa navyše dokonale vyzná v tom, čo kaviareň ponúka. Yogi´s by sme pokojne mohli zaradiť do skupiny „pre všetky vekové kategórie“.

Okrem kávy si môžete kúpiť aj ich vlastné domáce sirupy napríklad z ručne zberaných černíc, originálne zabalený med alebo džemy, prípadne potešiť tých najmenších netradičnými ceruzkami alebo perami.

Okrem už spomenutého nájdete v Yogi´s syrové alebo prosciutto panini, zaujímavé cheesecake napríklad s karamelovou príchuťou prípadne makový koláč, čerstvé croissanty a čo sa v nákupnom centre len tak nevidí – filtrovanú kávu. Z Green Plantation.

Pôvodne sa Yogi's zameriaval len na študentov a prvú prevádzku otvorili na Prešovskej univerzite. Teraz sa nachádza aj v bratislavskom centre Bory Mall, čo je možno jedinou nevýhodou kaviarne. Bory Mall je svojou lokalitou výhodné predovšetkým pre obyvateľov Devínskej, Lamača, Dúbravky, Záhorskej Bystrice či Malaciek. Dochádzať do centra mesta je pre nich rovnako obtiažne ako pre Petržalčana dostať sa do Bory Mall.

Prečítajte si tiež: Nestihli ste sa naraňajkovať doma? Skúste to na týchto miestach

Recenzia

Yogi's Bory Mall
5
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM