Dominika Pacigová Iné športy Šport

Mikuláš trochu inak: Mladí zápasníci si zmerajú sily na medzinárodnom turnaji

Čarovná atmosféra i sladké dobroty patria už neodmysliteľne k predvianočným sviatkom. Deti si však sviatok svätého Mikuláša užijú trochu inak.

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš trochu inak: Mladí zápasníci si zmerajú sily na medzinárodnom turnaji
3
Galéria
Zdroj: archív Martina Horíneka

Mladých nadšencov športu čaká už druhý ročník turnaja v zápasení. Pripravilo ho Občianske združenie (OZ) Wrestling Club Slovakia, ktorého hlavnou činnosťou je vytváranie priestoru pre aktívnu podporu športovej činnosti.

Prídu aj zápasníci z Poľska

OZ sa rozhodlo zorganizovať Mikulášsky turnaj v zápasení už druhýkrát. „Športových súťaží a turnajov je vždy málo. Práve preto som sa pred rokom rozhodol zorganizovať Mikulášsky turnaj pre deti,“ prezradil zakladateľ a prezident klubu Martin Horínek.

Tento rok však nebudú bojovať len slovenskí zápasníci, prídu aj deti z Poľska. „Na Mikuláša a darčeky sa tešia najmä mladšie generácie. Ak človek spojí čarovnú mikulášsku atmosféru so športovým turnajom, deti si odnesú nezabudnuteľný zážitok,“ dodal prezident klubu.

Turnaj je určený všetkým nadšencom športu. Program obohatí tanečná skupina, pripravená je aj tombola so zaujímavými cenami.

sobota (8.12.) / 11:00–18:00 / Ružinovská 28

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM