Správy

Mestská polícia odporúča fanúšikom Slovana prísť na hokej radšej MHD

Bratislavský Slovan dnes čaká dôležitý súboj v KHL. Očakáva sa vypredaný štadión a s tým súvisiace problémy s parkovaním. Polícia odporúča využiť radšej MHD.

Ilustračný obrázok k článku Mestská polícia odporúča fanúšikom Slovana prísť na hokej radšej MHD
10
Galéria
Zdroj: TASR

Hokejoví fanúšikovia, ktorí sa chystajú povzbudiť Slovan v dnešnom zápase proti Dynamu Moskva, by si mali rozmyslieť, či sa na zápas vyberú autom.

Upozorňujú na to mestskí policajti, poukazujúci nielen na situáciu s parkovaním v okolí Zimného štadióna Ondreja Nepelu, ale i na počet pokút, ktoré vodičom nesprávne zaparkovaných vozidiel uložili pri poslednom domácom zápase belasých v utorok 31. januára.

Zistili množstvo priestupkov

Zástupca náčelníka bratislavskej mestskej polície (MsP) Rudolf Pisch spresnil, že hliadky MsP zistili až 26 priestupkov. „Týkali sa nepovoleného státia v zóne s dopravným obmedzením, zákazov zastavenia, ale aj bránenia vo vjazde. Priestupky boli riešené na mieste v blokovom konaní, ale aj oznámeniami na príslušné dopravné inšpektoráty,“ uviedol.

Vzhľadom na parkovacie kapacity v okolí štadióna, ale i ohľad k tým, ktorí bývajú v najbližšom okolí štadióna, preto MsP odporúča ísť na zápas MHD. Stretnutie s Dynamom Moskva sa začína o 19:00 hod.

Ilustračný obrázok

Predstavenie hokejistov Slovana
10
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM