Rôzne Správy

Mesto chce v júni rozšíriť PAAS o Trávniky v Ružinove

Hlavné mesto plánuje v druhej polovici júna spustiť ďalšiu novú zónu regulovaného parkovania v bratislavskom Ružinove, a to zónu RU3 - Trávniky.

Ilustračný obrázok k článku Mesto chce v júni rozšíriť PAAS o Trávniky v Ružinove
Zdroj: Bratislava - Magistrát

Zóna by mala byť do systému regulovaného parkovania PAAS zaradená 19. júna. Zároveň už bola spustená registrácia do systému. Informuje o tom hlavné mesto na sociálnej sieti.

„Po tomto dátume bude možné v zóne parkovať už len s platnou parkovacou kartou PAAS alebo po úhrade hodinového parkovného,“ pripomína magistrát.

Lokalita Trávniky je ohraničená ulicami Ružinovská, Tomášikova, Prievozská a Bajkalská. Spoplatnená bude, rovnako ako susedná lokalita Štrkovec, v čase od 12.00 do 24.00 h cez pracovné dni hodinovou sadzbou 1,50 eura na hodinu.

Parkovacie karty, o ktoré rezidenti požiadajú, budú platné v oboch lokalitách zóny RU3, teda v lokalite Štrkovec aj v lokalite Trávniky. Systém Bratislavského parkovacieho asistenta (PAAS), ktorý bratislavská samospráva označuje za jednu z najväčších reforiem v hlavnom meste, spustili v prvých troch zónach začiatkom roka 2022. Systém mesto postupne rozširuje.

Ilustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM