han Rôzne

OSTRÁ reakcia z vedenia Bratislavy: Že sme dostali 50 miliónov? Matovič KLAME!

Mesto Bratislava sa ohradilo voči tvrdeniam OĽANO o tajnej dohode s Úradom vlády SR, na základe ktorej malo dostať 50 miliónov eur.

Ilustračný obrázok k článku OSTRÁ reakcia z vedenia Bratislavy: Že sme dostali 50 miliónov? Matovič KLAME!
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Podľa magistrátu ide o ďalšie z účelových klamstiev lídra hnutia Igora Matoviča, ďalší z útokov na hlavné mesto Slovenskej republiky a cez mesto aj na Progresívne Slovensko. V reakcii pre TASR to uviedla hovorkyňa Bratislavy Dagmar Schmucková.

„Aj keby Bratislava takýchto 50 miliónov dostala, stále by to bolo menej, ako atómovky Igora Matoviča a poslanca Vetráka zobrali Bratislave od minulého roka,“ dodala hovorkyňa.

Poslanci OĽANO v utorok informovali o podozrení, že mesto Bratislava dostane od vlády 50 miliónov eur, ktoré zvýšili z balíka pomoci. Apeluje na ich férové rozdelenie obciam a mestám na Slovensku, údajný postup vlády kritizuje.

Argumentuje prepojeniami predsedu vlády odborníkov Ľudovíta Ódora a prezidentky Zuzany Čaputovej na Progresívne Slovensko, s ktorým je spájaný aj primátor Bratislavy Matúš Vallo. Hnutie vyzvalo premiéra, aby sa vyjadril, ako k tomu pristúpi.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM