Aktualizované Krimi

Medzi Sencom a Blatným sa zrazil autobus s autom. Zakliesnenú vodičku vyslobodzovali hasiči

Po zrážke vyletelo auto do poľa a zostala v ňom zakliesnený človek. Zasahujúci hasiči ho vyslobodili z vozidla.

Ilustračný obrázok k článku Medzi Sencom a Blatným sa zrazil autobus s autom. Zakliesnenú vodičku vyslobodzovali hasiči
Zdroj: TASR

Medzi obcami Senec a Blatné sa zrazil autobus s osobným autom. Vodič auta bol zakliesnený, poskytovali mu prvú pomoc. V autobuse bolo 15 ľudí, jedného zdravotníci ošetrovali. Na miesto poslali evakuačný autobus. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Auto vyletelo do poľa

Dopravnú nehodu nahlásili pred 13.30 h. Po zrážke vyletelo auto do poľa a zostala v ňom zakliesnená zranená osoba. Zasahujúci hasiči 41-ročnú vodičku vyslobodili z vozidla a v spolupráci s posádkou záchrannej zdravotnej služby jej poskytli prvú pomoc.

„V autobuse sa v čase nehody viezlo 15 ľudí, z ktorých jeden cestujúci je tiež v opatere zdravotníkov. Na miesto momentálne smeruje evakuačný autobus zo Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Malackách,“ doplnili hasiči.

Nehodu polícia vyšetruje. „Premávka je v súčasnosti z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody, ako aj z dôvodu odstraňovania jej následkov v uvedenom úseku usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru,“ doplnil Szeiff. Vodičov žiada o rešpektovanie pokynov policajtov a zvýšenú pozornosť.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM