Krimi

Matka čelí obvineniu z vraždy novonarodeného dieťaťa, ktoré našli na toalete

Matka je stíhaná väzobne a v prípade preukázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na štyri až osem rokov.

Ilustračný obrázok k článku Matka čelí obvineniu z vraždy novonarodeného dieťaťa, ktoré našli na toalete
Zdroj: pixabay

Koncom minulého týždňa našli policajti na toalete jednej z firiem v okrese Senec telíčko novonarodeného dieťaťa bez známok života. Matka skončila v jednej z bratislavských nemocníc.

Obvinená matka

Vo vyšetrovaní prípadu nastal posun. Matka novorodenca je obvinená z vraždy. „Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci vzniesol na podklade zabezpečenej dôkaznej situácie obvinenie z trestného činu vraždy novonarodeného dieťaťa matkou 34-ročnej I. H. Vyšetrovateľom PZ bol v tejto súvislosti spracovaný podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvinenej, s ktorým sa sudca stotožnil a žena je v súčasnej dobe stíhaná väzobne,“ Bratislava24.sk o tom informoval Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

V prípade preukázania viny hrozí matke trest odňatia slobody na štyri až osem rokov. „S prihliadnutím na citlivosť prípadu, ako aj na pokračujúce vyšetrovanie, akékoľvek bližšie informácie poskytovať nebudeme,“ dodal Szeiff.

Ilustračný obrázok

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM