KAW Kultúra

Máte už plán na víkend? Zatancujte si v balkánskom štýle, zájdite na koncert a obdivujte vojenskú techniku

Najbližší víkend ponúka Bratislavčanom akcie, ktoré by si nemali nechať ujsť. Zláka vás tancovačka, vojenský adrenalín aj pohodové koncerty v parku.

Ilustračný obrázok k článku Máte už plán na víkend? Zatancujte si v balkánskom štýle, zájdite na koncert a obdivujte vojenskú techniku
Zdroj: internet

Bratislava ponúka aj tento víkend zaujímavý program. Nechajte sa pozvať.

Roztočte to v balkánskom štýle

Energické rytmy a exotické melódie premiešané s tradičným slovenským folklórom a k tomu bujará tancovačka – to je letná párty Balkan Beats. Do tanca zahrajú dídžeji Julaha a Hrajnoha. Vypočujete si to najlepšie z klezmeru, balkanu, raggae či slovenského folklóru.

Sobota / 21.00 hod. / KC Dunaj

Obdivujte vojenskú techniku

Podujatie pre milovníkov a zberateľov zbraní a vojenskej techniky Slovenské piesky 2016 ponúkne ukážky novodobej techniky streľby, defilé historických vozidiel i prehliadku dobových táborov. Pripravený bude aj prelet techniky Vzdušných síl Ozbrojených síl SR, simulácia bojov, statické a dynamické ukážky Ozbrojených síl SR.

Sobota / od 10.30 hod. / areál Vojenského technického a skúšobného ústavu Záhorie pri Plaveckom Mikuláši

Vypočujte si geniálnych huslistov

Na koncerte v Slovenskom rozhlase zahrá Slovenský mládežnícky orchester. Teleso ponúka priestor študentom slovenských hudobných škôl a mladým umelcom nadobudnúť cenné skúsenosti v oblasti orchestrálnej hry, práce s dirigentom či poprednými sólistami. Spolu s nimi si zahrá huslista Dalibor Karvay a klaviristky Katia a Marielle Labéque.

Sobota / 19.00 hod. / koncertné štúdio Slovenského rozhlasu

Pozrite si provokatívny Pentagramček

Koncert pre všetkých, ktorí majú nadhľad. Pentagramček hrá veselé pesničky, v ktorých si uťahuje z diabla, detských pesničiek a hudby ako takej.

Sobota / 21.00 hod. / Gorla.sk Urbanspace, Námestie SNP / vstupné 5 eur

Nechajte sa očariť melódiami Sinatru a Toma Jonesa

Ružinovčania, neseďte doma. Už túto nedeľu vás spestrí popoludnie hudba a tóny piesní Karola Duchoňa, Toma Jonesa a slávneho Franka Sinatru. Zaspieva Ludo Kuruc Band. Podujatie pre vás pripravil Ružinov a Cultus Ružinov v rámci Kultúrneho leta vo vašej mestskej časti.

Nedeľa / 18.00 hod. / Park A. Hlinku Ružinov

Zájdite s deťmi na divadlo

Predstavenie Rozprávkový hrad divadla Dunajka si môžete pozrieť spolu so svojimi ratolesťami. Odbije dvanásta hodina a rozprávka začína… Dostanete pozvánky pre rozprávkové bytosti. Rozdá vám ich Šaška a Šaško.

Nedeľa / 17.00 hod. / Istra Centrum, Eisnerova ulica / vstup voľný

Čítajte aj: Slovák vymyslel nielen padák, ale aj nákupný košík

Máte už plán na víkend? Zatancujte si v balkánskom štýle, zájdite na koncert a o
5
Galéria
Zdroj: internet
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM