Šport

Máte radi bláznivú adrenalínovú jazdu? Príďte prekonať rekord na Majstrovstvá Slovenska v tobogánovaní

Zmerať si sily v netradičnej športovej disciplíne máte príležitosť počas najbližšej nedele v AQUAPARKU Senec. Majstrovstiev sa môžu zúčastniť ženy, muži aj junori.

Ilustračný obrázok k článku Máte radi bláznivú adrenalínovú jazdu? Príďte prekonať rekord na Majstrovstvá Slovenska v tobogánovaní
7
Galéria
Zdroj: AQUAPARK SENEC

Tušíte, za aký čas sa dá zdolať 103 metrov dlhý tobogán? Súčasný rekord je 11,9 sekúnd. Ak máte chuť a odvahu, možno ho tento víkend pokoríte práve vy.

Prekonajte rekord!

Majstrovstiev Slovenska v tobogánovaní sa môžu zúčastniť muži, ženy aj deti od 10 rokov. Deviaty ročník sa uskutoční pri príležitosti 13. narodenín AQUAPARKU Senec. Najrýchlejší „jazdec“ si okrem hrdosti a príjemného pocitu z víťazstva odnesie aj výhru v podobe celoročného vstupu do aquparku.

„Táto netradičná amatérska športová disciplína si našla svojich priaznivcov nielen medzi mládežou, ale aj dospelými mužmi, a čo nás veľmi teší, aj ženami,“ s radosťou informujú organizátori majstrovstiev.

O najrýchlejšiu jazdu na spomínanom 103 metrov dlhom tobogáne sa bude súťažiť v 3 kategóriach:

  • juniori (chlapci + dievčatá) vo veku od 10 do 17 rokov
  • dospelí muži od 18 rokov
  • dospelé ženy od 18 rokov

V prípade, že sa podarí rekord prekonať, víťaz bude zapísaný do Slovenskej knihy rekordov. Ak je to pre vás výzva, môžete sa v nedeľu 6. augusta o 9:30 hod. zaregistrovať na recepcii aquaparku. Všetci súťažiaci budú mať vstup zdarma. Samotné preteky Majstrovstvá Slovenska v tobogánovaní začnú o 12:00 hod., na tobogán budú účastníci púšťaní približne každých 30 sekúnd. Podrobnejšie pravidlá pretekov si môžete prečítať TU.

Ak ste v sebe nenašli odhodlanie súťažiť v jazde na tobogáde, môžete si zahrať turnaj v plážovom volejbale (od 10:00 hod.) alebo sa zabaviť spolu s deťmi na penovej párty (od 14:30 hod.). Pre najmenších sú prichystané súťaže, väčších určite zaujme vystúpenie Angels cheerleaders. Akciu bude moderovať zabávač Richard Vrablec.

AQUAPARK SENEC
7
Galéria
Zdroj: AQUAPARK SENEC
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM