Tlačové správy

Magická trojka: S novou kartou Trio od Tesco mobile získate trikrát viac kreditu

Tesco mobile prichádza s lákavou novinkou, ktorá určite zaujme nových aj verných zákazníkov. Je ňou SIM kartu s ponukou pod názvom Trio.

Ilustračný obrázok k článku Magická trojka: S novou kartou Trio od Tesco mobile získate trikrát viac kreditu
3
Galéria

Výhodnejšie ako doteraz

Trikrát viac kreditu na volania, SMS aj denné dáta získajú po novom zákazníci v Tesco mobile. Značkový operátor totiž predstavil novú predplatenú SIM kartu Trio s trojnásobným kreditom, ktorý zákazník získa automaticky pri každom dobití bez ďalších podmienok.

Nová karta Trio bude v predaji už od 6. apríla vo všetkých predajniach Tesco a na webe Tesco mobile. V ponuke bude predbežne do konca roka 2022.

Každé dobitie kreditu v akejkoľvek sume a cez akýkoľvek kanál bude strojnásobené vrátane dobitia poukážkou z vernostného programu Tesco Clubcard.

Kredit získaný zadarmo navyše, tzv. extra kredit, má platnosť 30 dní a môžete ho využiť hneď po vyčerpaní zaplateného kreditu na hovory a SMS do všetkých sietí na Slovensku a denné dáta.

Vďaka trojnásobnému kreditu pri každom dobití si zákazník môže znížiť cenníkové ceny až na tretinu, čiže volať a SMS-kovať len za 3 centy. Dátovať môže s denným balíčkom v objeme 300 MB len za 30 centov, obnoviť si ho môže aj viackrát.

„Nový benefit funguje jednoducho. Zákazník si dobije kredit napríklad v hodnote 5 eur a automaticky získa kredit v hodnote 15 eur. Keď minie svoj zaplatený kredit, nemusí si v daný mesiac viac dobíjať, automaticky siaha na kredit navyše, ktorý má platnosť až 30 dní a možno ho využiť nielen na volania a SMS, ale aj denné dáta,“ povedala pri predstavení novinky marketingová manažérka Tesco mobile na Slovensku Barbora Zajacová.

Článok pokračuje pod obrázkom.

Zdroj: Tesco mobile

Dátové balíčky

Na karte Trio zostávajú v ponuke všetky mesačné dátové balíčky vrátane Dátového bonusu, s ktorým získate pri dobití kreditu rovnaký objem balíčka navyše zadarmo. Napríklad s balíčkom 500 MB za 3 eurá dostanete po dobití kreditu až 1 GB, s balíčkom 1,5 GB až 3 GB len za 6 eur alebo s balíčkom 5 GB až 10 GB len za 9 eur.

Karta Trio aj dátová SIM karta

Novú kartu Trio s úvodným kreditom 3 eurá si budete môcť kúpiť od 6. apríla vo všetkých predajniach Tesco alebo na webe Tesco mobile.

Okrem základnej predplatenej karty bude v predaji aj dátová karta 10 GB za cenu 9 eur. Dátová karta obsahuje rovnako program Trio a predaktivovaný dátový balíček v hodnote 9 eur. Základný objem 5 GB si môže zákazník navýšiť na 10 GB dobitím kreditu, ktorý sa mu zároveň aj strojnásobí.

Existujúci zákazníci si môžu svoje pôvodné programy ponechať alebo využiť možnosť zmeny programu na nový program Trio úplne zadarmo.

Zdroj: Tesco mobile
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM