Krimi

Lúpež v Petržalke: Neznámy páchateľ prepadol športovú predajňu so zbraňou v ruke

Podľa doterajších informácií neznámy páchateľ maskovaný kuklou a ozbrojený krátkou guľovou zbraňou vošiel do priestorov predajne v Petržalke.

Ilustračný obrázok k článku Lúpež v Petržalke: Neznámy páchateľ prepadol športovú predajňu so zbraňou v ruke
3
Galéria
Zdroj: TASR

Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý dnes podvečer prepadol predajňu športových a turistických potrieb v bratislavskej Petržalke. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

V kukle a so zbraňou

Podľa doterajších informácií neznámy páchateľ maskovaný kuklou a ozbrojený krátkou guľovou zbraňou vošiel do priestorov predajne na Jungmannovej ulici v Bratislave. „Pod hrozbou použitia zbrane si neznámy páchateľ z predajne odniesol finančnú hotovosť vo výške približne 300 eur a následne z miesta utiekol na neznáme miesto,“ opísala Mihalíková s tým, že pri lúpežnom prepadnutí sa nikto nezranil.

Popis osoby: Podľa súčasných informácií ide o muža vysokého približne 175 cm, štíhlej postavy, oblečený mal maskáčový odev a na hlave kuklu.

„V tejto súvislosti vyzývame občanov k spolupráci. Akékoľvek informácie k páchateľovi, k jeho súčasnému pohybu či pobytu, nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ uviedla Mihalíková.

Polícia
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM