Tlačové správy

LTE internet pre domácnosti už aj v Dubnici nad Váhom, Komárne, Malackách, Nových Zámkoch a Púchove

Päť nových miest pribudlo na mape pokrytia SWANu. Telekomunikačný operátor tento týždeň spustil službu LTE internet pre domácnosti aj v mestách Dubnica nad Váhom, Komárno, Malacky, Nové Zámky a Púchov. Zákazníci SWANu môžu využívať vysokorýchlostný internet vďaka najmodernejšej LTE technológii.

Ilustračný obrázok k článku LTE internet pre domácnosti už aj v Dubnici nad Váhom, Komárne, Malackách, Nových Zámkoch a Púchove
Zdroj: Dnes24.sk

„Postupne a čo najrýchlejšie plníme náš sľub do konca roka pokryť touto technológiou každé okresné mesto. Dnes je náš vysokorýchlostný internet dostupný už viac ako v dvoch desiatkach miest,“ povedal riaditeľ pre stratégiu SWAN, a. s., Jozef Lasz.

LTE internet určite ocenia nielen obyvatelia rodinných domov a iných lokalít, kde boli doteraz užívatelia odkázaní na služby cez DSL, Wifi alebo WiMax providerov. Preto SWAN pracuje aj na pokrývaní okrajových častí miest. V súčasnosti je služba LTE internet pre domácnosti dostupná aj pre viac ako 110 obcí z celého Slovenska.

SWAN pokrýva vysokorýchlostným internetom, ktorý prináša najmodernejšia LTE technológia, tieto mestá:

Mesto  
Bratislava Nitra
Bánovce nad Bebravou Nové Zámky
Čadca Pezinok
Dubnica nad Váhom Púchov
Dunajská Streda Senec
Galanta Sereď
Komárno Stará Turá
Kysucké Nové Mesto Topolčany
Malacky Trnava
Martin Žilina
Modra  

SWAN pre vysokorýchlostné LTE dáta využíva frekvencie 3,7 GHz a 3,5 GHz a v novembri na trh uviedol dva nové produkty. Služba LTE doma S je určená menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 6 Mbps / 1 Mbps, no atraktívna je najmä nízkou cenou iba 9,90 eur mesačne. Náročnejším klientom je určený produkt LTE doma L s rýchlosťou maximálne 70 Mbps / 5 Mbps, ktorý SWAN ponúka za 19,90 eur. Tieto ceny platia pri dvojročnej viazanosti, pričom pri službe LTE doma L má zákazník WiFi router v cene služby.

Dostupnosť služby na konkrétnej adrese si môžu zákazníci overiť vo všetkých SWAN CENTRÁCH alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na tel. č.: 0650 123 456. Pro­dukt si môžu zákazníci kúpiť na predajných miestach SWANu alebo objednať prostredníctvom webovej stránky www.swan.sk.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: SWAN

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM