Alexandra Húsková Kultúra

Lara Fabian vystúpi v Aegon Aréne už v júni

Počas svojho pobytu v Bratislave bude mať možnosť obdivovať aj reprezentačné priestory Bratislavského hradu. Speváčka dostala pozvanie na prehliadku spojenú s oboznámením sa s históriou mesta od predsedu parlamentu Petra Pellegriniho.

Ilustračný obrázok k článku Lara Fabian vystúpi v Aegon Aréne už v júni
Zdroj: Dnes24.sk

Lara Fabian vystúpi 3. júna 2015 na koncerte v bratislavskej Aegon Aréne.

Počas svojho pobytu v Bratislave bude mať možnosť obdivovať aj reprezentačné priestory Bratislavského hradu. Speváčka dostala pozvanie na prehliadku spojenú s oboznámením sa s históriou mesta od predsedu parlamentu Petra Pellegriniho.

Lara Fabian, vlastným menom Lara Sophie Katy Crokaert, je belgicko-talianska frankofónna speváčka známa svojou charakteristickou prácou s hlasom. Okrem angličtiny spieva po francúzsky, taliansky, španielsky a všetkými týmito jazykmi plynulo hovorí. Naspievala skladby aj v portugalčine a v roku 1988 vydala nemeckú verziu piesne Croire (Glaub) napriek tomu, že ani jedným z týchto jazykov nehovorí. Predala vyše 12 miliónov nosičov a nahrávacie spoločnosti a niektoré médiá o nej hovoria ako o novej Celine Dion.

Lara počas svojej strmej kariéry spolupracovala s mnohými svetovo uznávanými umelcami ako Celine Dion, Sheryl Crowe, Robbie Williamsom, Alanis Morissette, ale taktiež so Stevenom Spielbergom, ktorému naspievala soundtrack k filmu A. I. Umelá inteligencia. Niekoľkokrát sa jej podarilo vypredať tie najznámejšie koncertné haly, ako sú Carnegie Hall či Bercy.

Diváci celého sveta na jej tvorbe obdivujú práve kombináciu popu, šansónu, world music, jazzu či klasickej hudby. Diváci na živých koncertoch ocenia zo všetkého najviac, keď Lara Fabian na chvíľu odloží mikrofón a spieva bez neho, pretože jej hlas žiadnu podporu techniky nepotrebuje.

V Aegon aréne (NTC) v Bratislave sa už 3. júna môžete tešiť na jej najväčšie hity, ako sú Je t’aime, Adagio, Tout, I will love again alebo Je suis Malade.

Dátum a miesto konania: 3. jún 2015, Aegon Arena-NTC – ulica Odbojárov, Bratislava, Slovensko

Vstupenky ešte stále práve v predaji v sieti Ticketportal alebo na stránkach www.Ticketportal.sk.

Foto: zdroj www.allmusic.com

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM