Rôzne

Lacnejší život pre Bratislavčanov? Aplikácia sľubuje úplne nový spôsob nakupovania

Užitočných aplikácií nikdy nie je dosť a vzniká ich stále viac. Niektoré sa uchytia, iné nie. Ako to bude s BMK digital?

Ilustračný obrázok k článku Lacnejší život pre Bratislavčanov? Aplikácia sľubuje úplne nový spôsob nakupovania
11
Galéria

Aj vy máte Bratislavskú mestskú kartu (BMK) a vôbec neviete, ako a na čo ju okrem električenky používať? Stiahnite si zdarma BMK digital aplikáciu a využite vyhľadávač zliav vo vašom mobile.

Užitočná aplikácia

Vedeli ste, že ak ste držiteľom BMK, bonusy a zľavy získavate nielen v mestskej hromadnej doprave a v mestských kultúrnych a športových zariadeniach, ale aj pri nákupe tovarov v obchodoch a v prevádzkach poskytujúcich rôzne služby?

Pomocou aplikácie nájdete každý deň aktuálne zľavy a zvýhodnené nákupy od partnerov Bratislavskej mestskej karty. Ušetríte aj na nákupoch, ale aj na MHD, alebo na lístkoch do múzeí alebo divadla. V aplikácii si môžete vyhľadať obchod v meste, nakúpiť so zľavou a nákupom v aplikácii vopred dokonca ušetríte. Zároveň by ste v sekcii Oznamy mali byť informovaní o aktualitách z mesta. Aktuálne je však poslednou správou oznam zo 17. júla 2017. Sekcia aktuality sa ešte stále pripravuje.

Či je aplikácia prínosom, alebo zbytočnosťou, posúďte sami. Stiahnuť si ju môžete TU.

BMK je multifunkčná medzinárodná čipová platobná karta Maestro. Vydávajú ju banky na základe dohody o spolupráci s hlavným mestom SR Bratislava. O kartu môžete požiadať v bratislavských pobočkách bánk VÚB banka, UniCredit banka, Poštová banka, Slovenská sporiteľňa a OTP banka. Podmienkou je mať trvalý pobyt v meste Bratislava zapísaný v občianskom preukaze. Výhody Bratislavskej mestskej karty môžete začať využívať ihneď po jej získaní.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM