Kultúra

Kultúrne leto v Ružinove prinesie desiatky zaujímavých podujatí

Môžete sa tešiť na premietanie v amfiteátri pri Štrkoveckom jazere, na bezplatné meditačné cvičenia Yogy s Fredym Ayisim, Tai-či pre seniorov či silové cvičenia v Parku A. Hlinku.

Ilustračný obrázok k článku Kultúrne leto v Ružinove prinesie desiatky zaujímavých podujatí
Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Tohtoročné Kultúrne leto v Ružinove so sebou prinesie okrem bohatého filmového programu pod holým nebom v amfiteátri pri Štrkoveckom jazere aj bezplatné meditačné cvičenia Yogy s Fredym Ayisim, Tai-či pre seniorov či silové cvičenia s FitCampom v Parku A. Hlinku.

Všetky podujatia zadarmo

Letné kino v Ružinove v amfiteátri pri Štrkoveckom jazere malo vlani veľký úspech. Ružinovčania sa teda na novú dávku filmov môžu tešiť aj počas tohto leta, vždy v utorok o 21:00 hod. Prvé tohtoročné premietanie 3. júla 2018 prinesie slovenský kriminálny film Čiara, ktorý sa stal najúspešnejším slovenským filmom v histórií samostatného Slovenska.

Ružinovčania si môžu počas leta aj spoločne zacvičiť v Parku A. Hlinku. Každý utorok od 18:00 do 19:00 hod. bude v ružinovskom parku Cvičenie s FitCampom, na ktorom sa môže zúčastniť každý, kto si chce posilniť svoje telo. Pre skôr narodených Ružinovčanov je počas letných prázdnin pripravené Tai-či, zdravotné cvičenie pre seniorov, ktoré bude vždy v utorok od 13:00 do 14:00 hod. Sériu cvičení ukončí každú nedeľu Yoga a meditácia s Fredym Ayisim ktorá sa koná od 17:00 do 19:00 hod. v Parku A. Hlinku.

Kultúrne leto si pre Ružinovčanov pripravila mestská časť v spolupráci s Cultus Ružinov, Ružinovským športovým klubom a s Kinom Nostalgia. Všetky podujatia v rámci Kultúrneho leta v Ružinove sú zadarmo.

Podrobný program podujatí nájdete TU.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM