Rôzne

Kto je najúspešnejším športovcom hlavného mesta? Hlasovať môžete v ankete mesta

O tom, kto sa stane tento rok najúspešnejším športovcom či športovým kolektívom hlavného mesta, môže rozhodnúť aj verejnosť. Kandidátov už nominovali dve desiatky športových klubov a zväzov z Bratislavy.

Ilustračný obrázok k článku Kto je najúspešnejším športovcom hlavného mesta? Hlasovať môžete v ankete mesta
Zdroj: TASR

Za vybraných nominantov tak môžu ľudia hlasovať v piatich kategóriách v ankete, ktorá bude prebiehať do 15. decembra 2015 na webe bratislavskej samosprávy. Informovala ot om Katarína Kohútiková z bratislavského magistrátu.

„Verejnosť môže nielen hlasovať za vybraných nominantov, ale takisto môže doplniť svojho vlastného kandidáta. Návrhy na víťazov posúdi komisia na základe hlasovania a stanovených kritérií, výsledky vyhlási 21. decembra v bratislavskom Primaciálnom paláci,“ priblížila Kohútiková.

Komisia je zložená z odborníkov v oblasti športu z hlavného mesta, Bratislavského samosprávneho kraja a Bratislavského združenia telesnej kultúry.

Slovenský zväz telesne postihnutých športovcov zároveň priamo na ocenenie bez hlasovania v ankete navrhne kandidátov v kategórii telesne postihnutých športovcov, pričom ocení víťaza a ďalších dvoch ocenených bez určenia poradia.

Už 23. ročník ocenenia najúspešnejšieho športovca a športového kolektívu Bratislavy a Bratislavského kraja organizuje hlavné mesto spolu s BSK a BZTK.

Prečítajte si tiež: Študentský beh na fotografiách: Dážď ich neodradil, v nedeľu si behom nielen študenti pripomenuli novembrové udalosti

Foto: Ilustračné.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM