Alexandra Húsková Samospráva

Kopnite si do starostu! V Dúbravke si to môžte cez víkend vyskúšať pri penaltách na futbalovom zápase

Prekonajte svojho starostu - je názov športovej akcie v Dúbravke, kde mestská časť organizuje futbalový zápas a sprievodný program, na ktorom sa zúčastnia aj osobnosti športového sveta ako Jozef Lohyňa, či Tommy Kid Kovács. Do brány sa postaví aj starosta Dúbravky, ktorý bude "chytať" strely.

Ilustračný obrázok k článku Kopnite si do starostu! V Dúbravke si to môžte cez víkend vyskúšať pri penaltách na futbalovom zápase
Foto: Rastislav Búgel

Mestská časť Bratislava Dúbravka totiž organizuje 13. júna futbalový turnaj s názvom Prekonajte svojho starostu. Všetko sa to začne v areáli na Harmincovej za zimným štadiónom o 9:00 hodine. Exhibičný zápas vyvrcholí okolo druhej popoludní.

Okrem súťaženia prihlásených mužských futbalových družstiev čaká športovanie aj deti. Takzvaným penaltovým rozstrelom sa pokúsia poobede prekonať svojho starostu. Ostreľovanie sa má začať okolo druhej popoludní, uviedla Lucia Marcinátová, hovorkyňa MČ Dúbravka.

Martin Zaťovič, starosta Dúbravky, výzvu prijal. „Priznám sa, nemal som čas trénovať, no zábava bude možno o to väčšia, pozývam na akciu nielen všetkých futbalových hráčov a fanúšikov, ale aj deti a ich rodičov.“

Na ihrisku budú od obeda k dispozícii aj rôzne atrakcie pre deti – skákací hrad, maľovanie na tvár alebo umelá bránka s umelým trávnatým povrchom na spomínaný penaltový turnaj.

Poslanec a jeden z organizátorov turnaja Mário Borza upozornil, že pred horúčavami sa bude dať schovať v postavenom stane.

Pozvanie na turnaj už prijali známe osobnosti – freestylista Michal Rimovský , Tommy “Kid“ Kovacs, Štefan Kožka, Igor Kmeťo, Paľo Drapák, Ivan Maljar, Július Šimon a Jozef Lohyňa. Všetci sa zapoja do exhibičného zápasu osobnosti versus starostov tím čiže poslanci.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM