Nina Táborská Kultúra

Kino pod holým nebom prinesie do Bratislavy taliansku klasiku už zajtra. Tento rok sa presúva k Dunaju

Už od zajtra si každú stredu budete môcť vychutnať filmy pod holým nebom a rovno pri Dunaji. Aperol Spritz letné kino poteší milovníkov talianskej filmovej klasiky, ktorú si každý bude môcť vychutnať zadarmo. Chýbať nebude ani taliansky kultový drink.

Ilustračný obrázok k článku Kino pod holým nebom prinesie do Bratislavy taliansku klasiku už zajtra. Tento rok sa presúva k Dunaju
Zdroj: TASR

Už po druhý raz zavíta na Slovensko Aperol Spritz letné kino a ponúkne zábavu všetkým, ktorí musia zostať v centre Bratislavy, no zároveň chcú zažiť prázdninovú náladu talianskeho letoviska.

Minulý rok bolo letné kino dostupné na Hviezdoslavovom námestí. Tento rok sa presúva bližšie k Dunaju, konkrétne na nábrežie pri nákupnom centre Eurovea. Vstup do letného kina je opäť zdarma. Ak vám zostane zima, k dispozícii budú za poplatok aj deky.

Štyri týždne za sebou si každú stredu od 19.30 hod. romanticky pod holým nebom budete môcť vychutnať zážitky s príchuťou južanského temperamentu.

„Okrem jedinečnej atmosféry talianskych filmov, prinášame aj unikátnu chuť v podobe najobľúbenejšieho talianskeho drinku Aperol Spritz. Zaujme nielen farbou zapadajúceho slnka, ale predovšetkým svojou osviežujúcou horko-sladkou chuťou. Vďaka nízkemu obsahu alkoholu je na leto ako stvorený,“ uviedla brand manažérka značky Aperol pre Českú a Slovenskú republiku Eva Zakálová.

Aperol Spritz letné kino prinesie snímky ako Do Ríma s láskou (17. júna), ktorej režisérom je fenomenálny Woody Allen, pre veľký úspech zopakuje vlaňajšiu snímku Veľká nádhera (24. júna), či uvedie Felliniho klasiku 8 ½ (1. júla), ktorá poteší nielen filmových fajnšmekrov, ale aj ostatných návštevníkov, ktorí sa prídu zabaviť s priateľmi a ochutnať pravú taliansku atmosféru.

Prehliadku filmov uzatvorí snímka Kupec benátsky (8. júla), ktorou sa premietanie letného kina Aperol Spritz pre tento rok ukončí.

Foto: Ilustračné.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM