KAW Kultúra

KAM v Bratislave ZADARMO: Užite si skvelé remeselné trhy na hrade a aj kopu koncertov

K adventu patria príjemné stretnutia s priateľmi a tiež dávka dobrej hudby. Koncerty sa rozozvučia vo viacerých kútoch hlavného mesta.

Ilustračný obrázok k článku KAM v Bratislave ZADARMO: Užite si skvelé remeselné trhy na hrade a aj kopu koncertov
Zdroj: facebook.com/Matúš Vallo má rád Bratislavu

Koncert Tamary Kramar

Pri Hlavnom vianočnom trhu vystúpi nadaná mladá hudobníčky Tamara Kramar. Hoci študuje v Anglicku neurovedu, je známa ako výborná speváčka. Jej pôsobivý hlas a vlastné songy určite vyčaria na Františkánskom námestí skvelú adventnú náladu..

piatok / 20.00 hod. / Františkánske námestie

Vianoce v Petržalke

V rámci vianočných trhov je pre všetkých Petržalčanov i návštevníkov pripravený bohatý kultúrny program. Tento piatok vás poteší Andrea Bučko Trio a v sobotu La Jana & Her Cats a Kuštárovci.

piatok a sobota / 18:00 – 20:00 / Námestie Republiky v Petržalke

Remeselné trhy na hrade

Už túto sobotu a nedeľu vás na nádvorí Bratislavského hradu čaká víkend plný remesiel a úžasnej atmosféry. Ochutnajte kaše a polievky podľa starých receptúr, zakúpte si výrobky od stredovekých krajčírov, odlievačov či medárov. Sledujte šikovných sokoliarov a pisárov. Jednoducho zažite stretnutie ako z rozprávky s dobou minulou!

sobota a nedeľa / od 10:00 do 18:00 hod. / Nádvorie Bratislavského hra­du

Staromestský adventný festival

V sobotu sa v centre Bratislavy postupne predstaví kapela Funkiez (17:00 hod.), Traditional & Revival Jazz Band (18:00 hod.) a na záver o 19:00 hod. Silvia Josifoska Trio. Predtým, o 16:00 si na svoje prídu najmenší v detskom programe.

sobota / Hviezdoslavovo námestie – pódium / vstup voľný

Koncert na námestí

Vianoce s obľúbenou kapelou Walter Schnitzelsson bude možné zažiť v sobotu na Františkánskom námestí. Koncert slovenskej hudobnej skupiny bude plný parádnych rock'n'rollových motívov s bluesovým podtónom a gitarovými melódiami.

sobota / 20.00 hod. / Františkánske námestie

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM