Rôzne Správy

Kam dať dieťa cez prázdniny: Je tu HVIEZDNY dabingový tábor! Prebudí vo vašej ratolesti skrytý TALENT?

Hľadáte aj Vy pre svoje dieťa niečo netradičné, zábavné, kde by sa mohlo aj niečo naučiť a rozvinúť svoj talent pred kamerou, či za mikrofónom?

Ilustračný obrázok k článku Kam dať dieťa cez prázdniny: Je tu HVIEZDNY dabingový tábor! Prebudí vo vašej ratolesti skrytý TALENT?
5
Galéria
Zdroj: Michal Domonkoš

Zabudnite na nudné tábory. Doprajte deťom oveľa viac! Zážitok na celý život a možno aj štart kariéry. Tábor pod vedením známeho herca, režiséra i moderátora Michala Domonkoša hľadá už piaty rok detské talenty.

Aktivity, dabovanie, spev, točenie, divadielko – to všetko v sebe ukrýva denný tábor s názvom Hviezdny dabingový tábor.

Dabovanie a točenie videoklipov

Detský tábor a to nie hocijaký. Ako nám prezradil samotný zakladateľ a režisér Michal Domonkoš: „Je to už piaty ročník, kde sa snažím hravou formou deti naučiť dabovať ich obľúbené rozprávky a filmy, zaspievať si známe pesničky z rozprávok a popri tom nájsť aj nové detské hlasy a talenty pre slovenský dabing. Tábor je taký úspešný a obľúbený, že niektoré deti sa vracajú každý rok a nechcú chodiť nikam inam. Novinkou tento rok okrem dabovania, spievania, pohybových aktivít a spoločne nacvičeného divadielka s premiérou pre rodičov v posledný deň, je aj točenie videoklipov s postavičkou FLOPY z TV RIK," uviedol známy herec.

Pohybové aktivity i lekcie spevu

Deti sa naučia prácu za mikrofónom v profesionálnom dabingovom štúdiu, dostanú lekcie a individuálne hodiny spevu. Pochutnajú si na zdravej desiate, obede a samozrejmosťou je pitný režim.

Budúce hviezdy sa nebudú len učiť ako pracovať s hlasom, ale každý deň sa rozhýbu. Pripravené sú rôzne pohybové aktivity, rozcvička aj prechádzka.

Divadelné predstavenie pre rodičov

Čerešničkou na záver je naštudovanie divadelného predstavenia, ktoré bude mať premiéru v posledný deň tábora pre všetkých pozvaných rodičov. Všetky nadabované rozprávky dostane každé dieťa ako darček po ukončení tábora na pamiatku.

Počet detí je limitovaný na 14, tábor je vhodný pre deti od 7 rokov. Tábor sa uskutoční v dvoch turnusoch. Viac informácii nájdete na info@michaldomonkos.sk.

Hviezdny dabingový tábor
5
Galéria
Zdroj: Michal Domonkoš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM