Nina Táborská Rôzne

Jedlo už nemusí čakať v dopravnej zápche. Príde k vám na bicykli vďaka novej službe Švihaj Šuhaj

Bratislavská cyklokuriérska spoločnosť Švihaj Šuhaj opäť rozšírila svoje pole pôsobnosti. Najnovšie má byť vďaka ekologickým Šuhajom rýchlejšia aj donáška jedla v rámci Starého Mesta a Ružinova. Pizza vám už v dopravnej zápche nevychladne.

Ilustračný obrázok k článku Jedlo už nemusí čakať v dopravnej zápche. Príde k vám na bicykli vďaka novej službe Švihaj Šuhaj

Bratislava a doprava. Jedna z tém „obľúbených“ pre všetkých, ktorí obývajú hlavné mesto. Že sú vodiči nervózni v dopravnej zápche to je vec jedna, s ktorou im zrejme nepomôžu ani všetky predvolebné sľuby, kto je ale oveľa nervóznejší sú ľudia, hladní, ktorí netrpezlivo čakajú na donášku. Práve s tým vie pomôcť Švihaj Šuhaj.

Kým vám niečo v rámci Starého mesta doručia, načakáte sa. Buď je tam pešia zóna alebo dopravná zápcha. Presúvať sa autom v niektorých častiach Ružinova tiež nie je najrýchlejšia záležitosť.

Aj preto sa cyklokuriéri zo Švihaj Šuhaj rozhodli opäť rozšíriť svoje služby a okrem expresnej prepravy zásielok a zásobovania pešej zóny pomocou cargobicyklov, teraz ponúkajú aj donášku jedla pre bratislavské reštaurácie.

Teplé jedlo rýchlo a ekologicky

Prvá reštaurácia, ktorá sa rozhodla využiť túto možnosť v pešej zóne a okolí, je Pizza Mizza na Tobruckej ulici v Bratislave. Informuje Švihaj Šuhaj na svojom Facebook profile.

„Ponuka sa v prvej fáze týka časti rovinatej časti Starého Mesta a Ružinova, konkrétne lokality Nivy. V blízkej budúcnosti však plánujeme rozšírenie aj na Petržalku a Nové Mesto,“ uviedol Josef Ošlejšek, zástupca spoločnosti Švihaj Šuhaj.

Podľa Pizza Mizza sú prvé reakcie zákazníkov veľmi pozitívne.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM