Samospráva

Jarovce vyhlásili verejné obstarávanie na revitalizáciu telocvične

Mestská časť Bratislava Jarovce vyhlásila verejné obstarávanie na revitalizáciu telocvične pri futbalovom ihrisku, informoval vicestarosta a poslanec Jozef Uhler.

Ilustračný obrázok k článku Jarovce vyhlásili verejné obstarávanie na revitalizáciu telocvične
Zdroj: Dnes24.sk

Predpokladaná hodnota zákazky je 312-tisíc eur, termín na realizáciu je určený na osem mesiacov. „Suma je stanovená podľa cenníkov, ale predpokladáme, že to vysúťažíme za podstatne nižšiu cenu,“ uviedol Uhler.

Rekonštrukciou a modernizáciou pôvodného objektu telocvične sa vytvorí moderný polyfunkčný objekt s dvoma nadzemnými podlažiami, ktorý bude určený na športovo-relaxačné aktivity s možnosťou organizovať v daných priestoroch spoločenské podujatia obce.

„Revitalizácia bude pozostávať z nadstavby zníženej časti budovy a kompletnej rekonštrukcie existujúcich priestorov, vytvoria sa tak športové plochy pre viacero športových disciplín, ako napríklad futbal, bedminton, tenis či volejbal,“,spres­nil Uhler. V budove pôvodnej obecnej telocvične pribudne aj priestor pre posilňovňu, klubovú miestnosť, tribúnu a ďalšiu šatňu a sprchy.

Rekonštrukcia objektu telocvične, ktorá má priamu nadväznosť na športovú plochu ihriska a spolu s priľahlými budovami tvorí súčasť športového areálu, bude financovaná z rozpočtu obce. Ponuky do verejného obstarávania môžu záujemcovia predkladať do 2. mája 2016.

Prečítajte si aj: Fascinujú vás drony a svet robotov? Príďte sa pozrieť, ako si poradia s kečupom!

Foto:Ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM