Nina Táborská Rôzne

Interbeauty v Inchebe: Viete čo je in a čo out? Radí popredný český stylista a vizážista

Najrôznejšia kozmetika, rúže, laky, starostlivosť o pleť, krémy, vlasové poradenstvo, stylisti, vizážisti, zámena... A tu ani zďaleka nekončíme. Veľtrh krásy v Inchebe je plný najrôznejších výrobkov a zaujímavých ľudí. Na svoje si prídu nie len dámy.

Ilustračný obrázok k článku Interbeauty v Inchebe: Viete čo je in a čo out? Radí popredný český stylista a vizážista
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Chcete zistiť aké sú trendy na túto jeseň? Zavítajte do bratislavskej Incheby. Čas máte a do nedele. Celkovo sa vám predstaví až 207 rôznych vystavovateľov. Veľtrhy budú otvorené od 10.00 do 18.00 hodiny.

Či už sa chcete dozvedieť aké účinky má na vaše zdravie chémia v kozmetike, nechať si poradiť od odborníkov, zmeniť účes alebo sa len pokochať, tohtoročný veľtrh krásy zaujme každého návštevníka. Spojil ponuku kozmetických produktov a služieb s poradenstvom a nechýbajú ani kadernícke a vizážistické exhibície či rôzne súťaže.

Vo videu Kája Pavlíček, obľúbený český vizážista a stylista, ktorý pracoval aj ako hlavný vizážista pre Yves Saint Laurent či pre Christian Dior prezradí, aké sú tohtoročné trendy v líčení a čomu by sa ženy mali vyvarovať. Až do nedele máte jedinečnú príležitosť dať sa nalíčiť napríklad aj takýmto odborníkom na slovo vzatým. Príjemného vizážistu nájdete v stánku Art deco.

Veľtrh krásy v bratislavskej Inchebe
12
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Veľtrh krásy: Čo radí popredný český stylista?
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM