Krimi

Incident na futbalovom zápase: Polícia zadržala muža, ktorý vnikol na ihrisko

Polícia dementovala informácie, že by usporiadatelia na zápase zadržali dve osoby podozrivé z napadnutia jedného z hráčov a následne ich odovzdali polícii.

Ilustračný obrázok k článku Incident na futbalovom zápase: Polícia zadržala muža, ktorý vnikol na ihrisko
21
Galéria
Zdroj: TASR

Polícia po nedeľnom (15.9.) zápase medzi domácim Slovanom Bratislava a Trnavou zadržala 44-ročného Stefana z Rakúska, ktorý mal spolu so skupinou fanúšikov vniknúť na ihrisko a naznačiť kopnutie hráča.

Hráča nekopol

Polícia ho obvinila z výtržníctva, za ktoré mu hrozí trojročný pobyt za mrežami. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Policajti muža zadržali po odchode zo štadióna na základe informácií od usporiadateľskej služby a operatívnych informácií zo štadióna. Spresnili tiež, že ku kopnutiu hráča nedošlo, pretože obvinený spadol na zem. Ďalšie okolnosti prípadu policajti vyšetrujú.

Polícia tiež dementovala informácie, že by usporiadatelia na zápase zadržali dve osoby podozrivé z napadnutia jedného z hráčov a následne ich odovzdali polícii. Polícia tvrdí, že jej usporiadatelia žiadnych mužov neodovzdali.

„Bezprostredne po incidente usporiadateľská služba týchto mužov nezadržala, preto sa vrátili medzi ostatných fanúšikov na tribúne. Po ukončení zápasu bol na Bajkalskej ulici na základe informácií od usporiadateľskej služby a operatívnych informácií zo štadióna policajtmi na osobnej slobode obmedzený jeden z mužov podozrivých zo spáchania uvedeného skutku,“ informovala polícia na sociálnej sieti.

Zdroj: Facebook
ŠK Slovan Bratislava – Spartak Trnava
21
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM