Nina Táborská Rôzne

Hviezdoslavovo námestie sa premenilo na dizajnový trh

Hviezdoslavovo námestie opäť ožilo dizajnom. Oddnes až do zajtra tu nájdete 30 stánkov s najrôznejšími handmade výrobkami. Od oblečenia, cez šperky až po ručne šité hračky pre tých najmenších.

Ilustračný obrázok k článku Hviezdoslavovo námestie sa premenilo na dizajnový trh
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Na námestí vás čaká celkom 30 stánkov, v ktorých svoje výrobky prišli predviesť tvoriví a kreatívni ľudia. Počas dvoch dní máte príležitosť zoznámiť sa s predajcami z portálu Sashe.sk, či s inými dizajnérmi, ktorí svoje výrobky predávajú veľakrát len prostredníctvom internetu.

Predstaviť sa prišli napríklad Maľovaný hodváb, Bižu-Tina, King Factory, ZOOT, Lemur O.O., Umelecké tetovanie, AHA Slovakia, Pán Medvedík a iní.

Nájdete tu ručne robené šperky, dizajnové oblečenie pre malých i veľkých, čelenky z rôznych kvetov, ručne šité hračky a osvieži vás aj čerstvá káva. Všetci predajcovia museli spĺňať viacero kritérií. Podmienkou okrem iného bola napríklad aj jedinečnosť produktov či samotný spôsob ich výroby.

Dizajn Market sa na Hviezdoslavovom námestí koná už po tretíkrát. Pre veľký záujem sa tento rok zvýšil počet stánkov až na 30. S trhom sa budete môcť stretnúť aj na festivale Pohoda už toto leto.

Dizajn market organizuje OZ Euforion a Sashe.sk. Trh trvá oddnes do zajtra (17.-18.6.) v čase od 10:00 do 20:00.

Dizajn Market
9
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM