Kultúra

Hollywoodska hviezda Jennifer Lawrence nakrúca v Bratislave

Zahraničných filmárov v uliciach mesta si všimlo mnoho Bratislavčanov. Len málokomu sa však naskytol pohľad na superhviezdu amerických trhákov Terapia láskou či Hry o život.

Ilustračný obrázok k článku Hollywoodska hviezda Jennifer Lawrence nakrúca v Bratislave
14
Galéria
Zdroj: TASR

Zahraničný filmový štáb „obsadil“ viaceré z bratislavských ulíc. Už niekoľko dní sa v centre mesta aj v Petržalke nakrúca špionážny triler Red Sparrow. Filmovanie je prísne strážené, ulice sú uzavreté. Niet sa čomu čudovať, veď hviezda veľkosti Jennifer Lawrence si zaslúži špeciálne bezpečnostné opatrenia.

Nenápadná hviezda

Ako sa podarilo zistiť denníku Nový čas, herečka sa v nedeľu po nakrúcaní scény v nákupnom centre zašla navečerať do jednej z bratislavských japonských reštaurácií. Oblečená bola veľmi nenápadne, v rifliach a ležérnom kabáte.

Ak by ste si priebeh nakrúcania chceli odfotografovať, zrejme neuspejete. Filmový štáb si dáva v rámci možností veľký pozor, aby hviezdu pri filmovačke nikto nezvečnil.

Jennifer Lawrence sa narodila 15. augusta 1990 v Kentucky. Keď mala 14 rokov, prehovorila rodičov, aby jej pomohli nájsť v New Yorku filmového agenta. Nikdy nenavštevovala kurzy herectva, napriek tomu sa už ako mladé dievča stala hviezdou Hollywoodu. Zaskvela sa vo filmoch Terapia láskou, Hry o život, American Hustle, Dom na konci ulice a ďalších. Vo svojich 26 rokoch stihla už získať Oscara, MTV Movie Awards, Zlatý glóbus aj Screen Actors Guild Awards.

Zdroj: YouTube.com
Filmovanie Bratislava
14
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM