Správy

Hľadáte vhodnú strednú školu pre vaše deti? Pomôže vám Deň župných škôl

Ešte stále vyberáte vhodnú strednú školu pre vášho deviataka? Cenné informácie môžete nájsť na tradičnom podujatí Deň župných škôl v Avione.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte vhodnú strednú školu pre vaše deti? Pomôže vám Deň župných škôl
7
Galéria
Zdroj: TASR

Bratislavský samosprávny kraj (BSK) organizuje už šiesty ročník podujatia Deň župných škôl v Avione. V bratislavskom nákupnom centre sa predstaví takmer päťdesiatka stredných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti BSK. Bratislava24.sk o tom informovala hovorkyňa BSK Lucia Forman.

„Deň župných škôl v Avione je už tradičným a rodičmi deviatakov vyhľadávaným podujatím. Podávanie prihlášok na stredné školy sa pomaly blíži, preto ponúkame žiakom aj ich rodičom možnosť spoznať takmer všetky stredné školy v regióne na jednom mieste a uľahčiť im tak výber budúceho povolania či smerovania vzdelávania,“ predstavil podujatie predseda BSK Pavol Frešo.

Celkovo 47 stredných škôl

Deň župných škôl sa uskutoční v piatok 20. januára od 9:00 do 17:00 hod. v nákupnom centre Avion v Bratislave. Prezentovať sa bude celkom 47 stredných škôl.

Okrem informačných stánkov jednotlivých škôl je pripravený aj sprievodný program na pódiu, kde sa budú počas celého dňa striedať informácie o školách, odboroch vzdelávania, možnostiach štúdia a úspechoch škôl s vystúpeniami žiakov a pedagógov. Všetci prítomní sa budú môcť tiež zapojiť do súťaže o vecné ceny.

Termín podávania prihlášok na stredné školy s „talentovkami“ je 20. február a na ostatné študijné a učebné odbory je to 10. apríl 2017.

Ilustračný obrázok

Deň župných škôl 2016
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM