Rôzne

Hangair otvorí už čoskoro. Koľko bude stáť hodina športových zážitkov v hale?

Na bývalom športovom letisku bratislavskej mestskej časti Vajnory vyrástla športová hala Hangair pre extrémne športy pod jednou strechou.

Ilustračný obrázok k článku Hangair otvorí už čoskoro. Koľko bude stáť hodina športových zážitkov v hale?
13
Galéria
Zdroj: Hangair

Športová hala Hangair je prvá a jediná svojho druhu na Slovensku. Určená je pre všetkých, od úplných začiatočníkov až po profesionálov. Na svoje si prídu milovníci trampolíny, snowboardu, BMX, skateboardu či freeski.

Čo ponúka hala

V hale nájdete miesto na skoky s tromi výškovými platformami. Určená je na BMX, kolieskové korčule a skateboardy., ale aj pre lyže a snowboard. Dopadať budete do penového bazéna s rozmermi 12 × 9 metra. Na 1. nadzemnom podlaží vznikol priestor vhodný pre začínajúcich aj pokročilých skateboardistov. V hale je zakomponovaných niekoľko prekážok na trénovanie.

V multifunkčnom priestore si môžete zacvičiť jogu, aerobik aj modernú gymnastiku. Nechýbajú tu rebriny či zrkadlová stena pre zdokonalenie techniky, Airtrack, kladiny, preskokový stôl, slzy či valce. Hangair je jediný na Slovensku aj v okolitých krajinách, ktorý sa pýši freestylovou trampolínou Eurotram s rozmermi 5,6 × 5,6 metra. Nad telocvičňou je gymnastická časť vybavená Airtrackom, kruhmi, preskokmi či kladinami.

Po športe si môžete oddýchnuť v bare, kde vás obslúži milá obsluha. V ponuke budú čerstvé sendviče a fresh, čapované pivo, osviežujúce drinky a nealko. Hangair bude otvárať už čoskoro. Bližší dátum otvorenia bude známy o týždeň, keď bratia Graňákovci dobojujú záležitosť okolo predlžovania verejného vodovodu.

Ako na to

Pri prvom vstupe podpíšete súhlas s prevádzkovým poriadkom, prehlásenie, že budete dbať na bezpečnosť seba aj druhých a vytvoria vám účet. Mladší ako 18 rokov musia mať pri registrácii vyhlásenie o zodpovednosti pri ujme na zdraví podpísané zákonným zástupcom. Po registrácii môžete začať naplno využívať rezervačný systém a pod dohľadom vyškoleného personálu naplno a bez čakania začať trénovať.

V hale bude pre vášnivých športovcov k dispozícii aj požičovňa a obchod s lyžiarkami, lyžami, snowboardmi, snowboardovými topánkami, skateboardmi, bicyklami a prilbami. Bez prilby sa totiž na skoky nedostanete.

Hodina zábavy v Hangair bude stáť 14,90 eur, dve hodiny po sebe 26,90 eur a tri hodiny po sebe 38,90 eur. Polročná permanentka vás vyjde na 490 eur, ročná na 790 eur. Halu bude možné si aj rezervovať, a to už o niekoľko dní. Tiež si v nej budete môcť zorganizovať teambuilding pre kolegov.

Hangair bude otvorený od 10:00 do 23:00 hod. Cenník nájdete na stránke športovej haly.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM