han Tlačové správy

FOTO: Už DRUHÁ prevádzka McDonald´s v tomto roku: Otvorili ju v Pezinku a hneď mali PLNO!

Máte chuť na niečo rýchle, obľúbené a chutné? Tak nová prevádzka McDonald´s v Pezinku je pre vás jasná voľba!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Už DRUHÁ prevádzka McDonald´s v tomto roku: Otvorili ju v Pezinku a hneď mali PLNO!
17
Galéria

Lídrom v našom gastrosegmente je jednoznačne spoločnosť McDonald´s, ktorá pred tromi mesiacmi otvorila jubilejnú 40. prevádzku na Slovensku. Stalo sa tak diaľnici D3 v Dolnom Hričove. Expanzia na trhu však pokračuje a vo štvrtok (13. apríla) už spoločnosť krstila ďalšiu novú reštauráciu!

Tá s číslom 41 vyrástla priamo v nákupnom srdci mesta pod Malými Karpatmi. Áno, je to Pezinok. Mesto, ktoré je známe hlavne vínom, sa zaradilo do zoznamu McDonald´s!

Lákavá poloha

„Je skvelé, že máme McDonald´s po ruke. Nemusíme chodiť do Bratislavy, či Trnavy a spolu s deťmi si prídeme na svoje aj u nás,“ prezradila zákazníčka Zuzana žijúca s dvomi deťmi v Pezinku. Okamžite po otvorení mali zamestnanci plné ruke práce, veď počas prvej hodiny stihli vybaviť približne 80 objednávok.

Ďalšou výhodou pre všetkých návštevníkov novej prevádzky je jej ideálna dostupnosť. „Skutočne je to výborná poloha, hneď na hlavnom ťahu od Bratislavy,“ povedala Lucia Poláčeková, PR manažérka pre McDonald’s na Slovensku. Dodáme, že sa reštaurácia nachádza na Myslenickej ulici v priamej blízkosti nákupného centra MOLO.

Reštaurácia novej generácie

Pezinská prevádzka zaujme aj moderným dizajnom a útulným interiérom. Reštaurácia disponuje všetkými predajnými kanálmi vrátane objednávania cez samoobslužné kiosky, McDrive, McDelivery, McCafé či dokonca ako prvá novootvorená reštaurácia bude poskytovať aj úplne novú službu My Order.

Interiér reštaurácie je zariadený v neutrálnom puristickom dizajne Alphabet, ktorý sa vyznačuje prírodnými materiálmi, tlmenými farbami s akcentom na jednu výraznú farbu (väčšinou žltú) skombinovanú s nápadným čiernobielym vzorom na nábytku či doplnkoch. Celkovú atmosféru dopĺňajú nápisy či vizuály, v ktorých dominujú namiesto grafiky písmená na stenách.

„Poďakovanie za to patrí predovšetkým kolegom z oddelenia developmentu, obchodným partnerom, licenčnému tímu franšízantky Kataríne Balogovej, a tiež našim zákazníkom a fanúšikom,“ prezradila PR manažérka.

Môže vás zaujímať:

Expanzia do malých miest

Okrem moderných prvkov zaujme aj to, že McDonald´s začína rozširovať svoje pôsobenie do menších miest. Práve Pezinok je toho príkladom.

„Otvorením novej prevádzky v Pezinku sme započali novú decimálnu etapu expanzie. Veríme, že sa nám bude aj naďalej dariť v rozširovaní siete našich nových prevádzok v rámci celého Slovenska,“ doplnila Lucia Poláčeková PR manažérka pre McDonald’s.

Otváracie doby sú podobné ako u iných prevádzok, ale treba dodať, že napríklad McDrive funguje od 6.00 do 24.00 počas týždňa a cez víkend od 7.00 do 24.00 h.

Výhodou je až 150 miest na sedenie v interiéri a ďalších 44 ponúka terasa. Plusom je aj bezproblémové parkovisko, ktoré je hneď pri vchode ako aj pri nákupnom centre MOLO.

Novinkou budú vyhradené aj parkovacie miesta pre službu My Order, ktorá umožňuje pohodlne si objednať akékoľvek jedlo z menu alebo využiť kupón, prostredníctvom McDonald’s apli­kácie.

Práca pre 80 ľudí

McDonald’s pod taktovkou franšízantky Kataríny Balogovej zabezpečí prácu v tejto reštaurácii až 80 ľuďom – ponúka flexibilitu a pracovné príležitosti všetkým bez rozdielu, pričom príležitosti využívajú študenti, mamičky, osamotení rodičia, zdravotné znevýhodnené osoby i seniori.

Spoločnosť týmto v tejto lokalite prispieva k zvýšeniu zamestnanosti a rozšíreniu pracovných ponúk s možnosťami kariérneho rastu.

Nová prevádzka McDonald’s neďaleko Bratislavy
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM