Rôzne

FOTO: Takto to vyzerá vo vnútri legendárneho Luna Baru

Minulý piatok, po šiestich rokoch od zatvorenia a trojmesačnej rekonštrukcii, otvoril legendárny Luna Bar v Hoteli Kyjev. Ako vyzerá zrekonštruovaný interiér?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Takto to vyzerá vo vnútri legendárneho Luna Baru
8
Galéria
Zdroj: Luna Bar

Unikátny podzemný Lunar Bar v Hoteli Kyjev so zariadením zo 70. rokov je opäť centrom bujarej zábavy. Minulý piatok sa prví hostia bavili na retro večeri v spoločnosti Bratislava Burlesque, Taste of Brass Orchestra, The Backwards či Jazz Trio na VIP Grand Opening. Fotky z otvorenia nájdete v galérii.

Otvorený každý deň

Už v utorok 4. apríla sa môžete tešiť na OPEN MIC – v Luna bare. Akcia bude príležitosťou pre talentované osobnosti, dvojice, skupiny a hudobníkov. Najlepšie vystúpenia získajú pravidelnú honorovanú show v Luna Bare.

Bar bude otvorený každý deň. Program bude pestrý, pripravujú sa jazzové koncerty, stand-up comedy show, burlesque show, diskusie a víkendy budú patriť nočnej zábave.

Chcete zažiť atmosféru pravej ľudovej svadby? Už najbližšiu sobotu, 8. apríla, si poriadne si zatancujete na ľudovú hudbu Andrea Zahorca, so všetkým čo k tomu patrí! Vstupné 7 eur.

Luna Bar bude otvorený denne od 18:00 – 2:00 hod., no ak máte menej ako 21 rokov, na víkendové akcie zabudnite.

Luna Bar otvoril
8
Galéria
Zdroj: Luna Bar
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM