Rôzne

FOTO: O ročnú električenku bojujete aj takýmito fotografiami

Pozrite si výber najzaujímavejších fotografií, ktorými bojujete o bezplatné cestovanie bratislavskou MHD na celý rok.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: O ročnú električenku bojujete aj takýmito fotografiami
13
Galéria
Zdroj: Hlavné mesto SR Bratislava

Chceli by ste celý rok cestovať bratislavskou mestskou hromadnou dopravou zadarmo? Vyhotovte čo najkreatívnejšiu fotografiu z MHD, pošlite ju mestu a ste v hre!

Foťte a hrajte!

Hlavné mesto Bratislava v spolupráci s Dopravným podnikom Bratislava vyhlásilo v stredu (16. august) súťaž o ročnú električenku s územnou platnosťou pre zóny 100+101. Okrem hlavnej ceny udelí aj druhú cenu – 90-dňovú električenku pre zóny 100+101 a tretiu cenu – 30-dňovú električenku pre zóny 100+101. To všetko za jedinú fotografiu.

Pod príspevkom sa takmer okamžite po spustení súťaže objavili vtipné aj umelecké fotografie rôznych situácií, ktoré zažívame cestovaním v MHD. Niektoré fotky zachytávajú ľudí s pomerne zvláštnymi zvykmi, iné zase slogany a zvieratká, niektoré dokonca prázdne vozidlá MHD.

Fotky môžete stále posielať do komentára k príspevku na sociálnej sieti a zapojiť sa tak do súťaže o bezplatné cestovanie MHD. Už 25. augusta vyberie mesto najlepšie fotky a od septembra môžu výhercovia cestovať MHD zadarmo! Veľa šťastia v boji.

Súťaž o ročnú električenku
13
Galéria
Zdroj: Hlavné mesto SR Bratislava
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM