Šport

FOTO: Fanúšikovia si počkali na Cibulkovú, tá im s radosťou ukázala trofej

Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa z MS WTA Tour v Singapure vrátila už ako oficiálna päťka svetového rebríčka ženskej dvojhry.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Fanúšikovia si počkali na Cibulkovú, tá im s radosťou ukázala trofej
Zdroj: TASR

Z prestížneho turnaja si zásluhou nedeľňajšieho finálového triumfu nad svetovou jednotkou Nemkou Angelique Kerberovou 6:3, 6:4 priviezla okrem víťaznej trofeje aj 1250 bodov do príslušného hodnotenia.

Na viedenské letisko ju v utorok ráno prišli privítať slovenskí fanúšikovia, rodina i priatelia. Cibulková zamierila zo Schwechatu do Bratislavy, kde mala prichystaný ďalší mediálny program.

„Nesmierne sa teším. Utorok však bude náročný, odtiaľto sa presuniem na tlačovú konferenciu a následne na mňa čaká autogramiáda. Na Slovensku je sviatok, takže uvidíme, koľko ľudí príde. Večer máme súkromnú oslavu a v stredu letíme na dovolenku,“ priblížila Cibulková svoje najbližšie plány.

Slovenka zavŕšila úspešnú sezónu, ktorú odštartovala až vo štvrtej desiatke renkingu WTA a na jej konci sa vyšvihla na piate miesto znamenajúce kariérne maximum. Pred Singapurom figurovala na ôsmej priečke.

Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Návrat Dominiky Cibulkovej
16
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM