Tlačové správy

Fond pre budúcnosť športu: Tamara Šramková vybojovala pre seba grant, ktorý jej pomôže pokryť cesty na turnaje!

Fond pre budúcnosť športu od Niké podporuje aj mladé tenisové talenty. Jednoznačne k nim patrí Tamara Šramková, ktorá získala za svoje skvelé video od poroty grant v  hodnote 2 500 eur.

Ilustračný obrázok k článku Fond pre budúcnosť športu:  Tamara Šramková vybojovala pre seba grant, ktorý jej pomôže pokryť cesty na turnaje!
Zdroj: Niké

Tamara vyrastá v tenisovej rodine. Jej staršia sestra Rebecca Šramková je fedcupová reprezentantka.

Tenisu sa venuje doslova celá rodina. Naplno od roku 2008. Kedysi sme vlastnili reklamnú agentúru a reštaurácie. Všetko sme však predali a investovali do nášho tenisového areálu v bratislavskej Petržalke. Máme zhruba 70 hráčov. Primárne sa venujeme vrcholovému tenisu, no dvere u nás majú aj rekreační tenisti,“ uviedla mama spomínaných úspešných tenistiek Lucia, ktorá sa správu o podpore z Fondu pre budúcnosť športu pre Tamaru dozvedela ako prvá: „Je to veľmi príjemná informácia,“ znela jej reakcia.

Ambíciou je vyhrávať turnaje

Mladá tenistka chce počas nasledujúcich mesiacov hrávať a vyhrávať na turnajoch. „Tamara má teraz 14 rokov a pravdepodobne to urobíme po vzore našej staršej dcéry. V 15-tich hrala turnaje do 18 rokov a ženské turnaje.

Ako uviedla Tamarina mama, peniaze z Fondu pre budúcnosť športu pomôžu tenistke pokryť práve cestovné náklady.

Zdroj: Niké

Zapojte sa do Fondu pre budúcnosť športu!

Ak aj vy patríte medzi odhodlaných športovcov, ktorí majú svoje sny, neváhajte a zapojte sa alebo zdieľajte možnosť získania štedrého grantu z Fondu pre budúcnosť športu od Niké. Stačí zaslať krátke video so štipkou originality na stránku https://nikefondsportu.sk. Možno sa práve vy alebo vaši známi stanete ďalšími odmenenými, ktorí majú našliapnuté stať sa nasledovníkmi svojich športových idolov. Veľa šťastia!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Niké
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM