Nina Táborská Rôzne

Farmárska tržnica sa rozrastá, ako sa mení od otvorenia?

Keď koncom februára otvorila po dlhom čakaní svoje brány nová farmárska tržnica, hovorilo sa o jej nedokončenom stave. Práce však po otvorení vo Fresh Markete, ktorý sa nachádza hneď za Klientskym centrom pokračujú a tržnica prichádza aj s niekoľkými novinkami.

Ilustračný obrázok k článku Farmárska tržnica sa rozrastá, ako sa mení od otvorenia?
Zdroj: Dnes24.sk

Farmárska tržnica v bratislavskom Novom Meste sa predstavila pred pár mesiacmi v nových, väčších a modernejších priestoroch. Fresh Market má dokopy ponúknuť na dvoch podlažich až 80 prevádzok. Do slávnostného otvorenia sa však niektoré z nich dokončiť nestihli. Rovnako tak ani parkovisko a vonkajšie prístupy.

Tržnica sa však stále rozrastá. V posledných dňoch pribudla nová kaviareň Kávička-Freshmarket, v najbližších dňoch otvorí prevádzku na poschodí aj japonská polievkáreň Gonnsuke ramen. Viaceré obchody známe od otvorenia zase postupne rozširujú svoju ponuku. Zelený obchod o bio ovocie a zeleninu, Vaša špajza o čerstvé kravské mlieko či Chuť Chorvátska o syry z ostrova Pag. Rovnako tak sa rozrástli trhovníci na stoloch na prízemí a upravuje sa aj okolie.

„Rozbiehame práce na dostavbe vonkajších parkovísk a odbočky z Rožňavskej, pracujeme tiež na vyladení vzduchotechniky,“ informuje Fresh Market. Počas piatka a v sobotu vás tu čakajú Remeselníci vo Fresh Markete, o týždeň dvojdňový „Pivný raj vo Fresh Markete“.

Starý Fresh Market zatvorili v júli 2015. Dôvodom bola výstavba nového klientskeho centra ESO Fresh Marketu bude dopĺňať aj niekoľko nepotravinových prevádzok – trafika, kvetinárstvo, čapovaná drogéria, chovateľské potreby či kopírovacia služba. (Efektívna, Spoľahlivá a Otvorená verejná správa), ktoré združuje viaceré úrady na jednom mieste. Otvorenie nového Fresh Marketu bolo naplánované na jeseň 2015, neskôr sa termín posunul na december, ďalším termínom bol koniec januára. Napokon sa jeho brány otvorili až dnes.

Ponuku Fresh Marketu dopĺňa aktuálne aj niekoľko nepotravinových prevádzok – trafika, kvetinárstvo, čapovaná drogéria, chovateľské potreby či kopírovacia služba.

Čítajte tiež: OBRAZOM: Nová farmárska tržnica privítala prvých zákazníkov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM