Futbal

Fanúšikovia oboch tímov vinia zo zlyhania organizátorov. Prečítajte si to najlepšie z internetových diskusií

Vášnivá debata o zápase Slovan - Sparta sa vedie aj na sociálnych sieťach. Prinášame niektoré z názorov.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia oboch tímov vinia zo zlyhania organizátorov. Prečítajte si to najlepšie z internetových diskusií
Zdroj: TASR

Fanúšikova Sparty

“Můžou za to organizátoři Slovanu. Mohlo se to obejít bez toho bordelu…” Mirek H. na facebookovej stránke Sparty.

“Aha a jak je možný že se oba tábory dostanou k sobě? Hanba spíš pro pořadatele a funkcionaře Slovanu.” Dušan K.

“Být Kretinsky tak to prodám. Sponzorovat takovej klub s primitivam a fanouskama, tak to je házení peněz do kanálu, Vyloučit s poháru tak na tři roky !!!” Oldřich P.

“Pokuta by měla byt pro Slovan. Nedokazal zajistit bezpečnost na stadiónu. Předpokladam že ti blbci z rad „fanoušku“ jsou ztotozneni, ze jsou na policii a budou tr.stihani. Nesou si odpovědnost za svoje chovani sami. Sparta s nimi nema nic spolecneho…” Milan Č.

Fanúšikovia Slovanu

“Môžete sa hanbiť za svojich fanúšikov… toto je naozaj hanba… a potom zober deti na futbal…” Samo na facebookovej stránke Sparty.

“Som Slovanista, ale so Spartou nemám vôbec problém, naopak vás mám veľmi rád… Chyba je aj na strane vašich „mozgov“ a aj chyba, že sa vôbec hrá na takom štadióne… Toto je naša hanba hrať na Pasienkoch, keby bolo Tehelné Pole, tak sa nič nestane a bude ešte tri krát lepšia atmosféra…” Maťo S.

“Neviem, čo to má spoločné so štadiónom, ale keď týždeň rozprávajú, že rizikový zápas – tak tam dám 200 ťažkoodencov a ani si neprdnú.” Matej V.

“Ale berte to pozitivne… Ak Pražáci Pasienky rozoberú, tak sa vo svete budeme hanbiť už len za ten futbal a nie aj za štadión.” Peter B.

Prečítajte si aj, čo sa dnes na Pasienkoch dialo.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM