Šport

FANDÍME SAGANOVI: Parádne ceny čakajú. Hlasujte a posielajte fotky ako držíte Petrovi na Tour palce!

V bazéne, pri športe, s talizmanmi vlastnej výroby. Aj tak ste držali palce nášmu najlepšiemu cyklistovi. Prvá galéria z vašich fotografií odštartovala. Na vstup do hry o desiatky cien stačí jeden hlas alebo jedna fotka.

Držte palce Peťovi Saganovi, aby dokázal zopakovať fenomenálny nástup na Tour de France a znovu si obliecť zelený dres. Za jediný hlas môžete získať napríklad vstup do aquaparku, za jedinú fotku zas poukaz do FunAreny na Donovaloch či špeciálny prací bio gél na športové oblečenie!

O autoroch najlepších fotografií – majiteľoch 13 cien rozhodnete vy. Stačí hlasovať v galérii na konci článku. Ak sa zaregistrujete, automaticky postupujete do žrebovania o ďalších 10 cien.

Hlasovanie v prvej galérii je otvorené do polnoci 13. júla. Fotky do druhej galérie môžete posielať rovnako do polnoci 13. júla. Využiť môžete súťažný formulár na konci správy alebo ich poslať ako správu cez Facebook.

Ak nezískate cenu v prvom kole, nachystajte si fotku do ďalšieho. Počas trvania Tour de France 2016 zverejníme v sieti Dnes24.sk ďalšie 3 galérie. Na dôležité termíny vás vždy vopred upozorníme v správe označenej logom FANDÍME SAGANOVI.

Aktuálne výsledky a zaujímavosti z Tour de France 2016 nájdete na partnerskom portáli sport7.sk.

Má zelený dres

Žilinský rodák začal Tour 2016 výborne, keď z prvých štyroch etáp vybojoval jedno prvé a dve tretie miesta a vlastnil aj žltý dres vedúceho jazdca. V desiatej etape opäť zabral a skončil na výbornom druhom mieste. V priebežnom poradí je na 83. mieste, na lídra Frooma stráca 1:14:22 h.

Výrazne si ale polepšil v boji o zelený dres. Je už prvý, na doteraz vedúceho muža poradia Cavendisha má náskok 38 bodov.

O čo hráte v základnej súťaži?

Poukážka na vstupy do FunAreny Donovaly a lanovku na Novú hoľu v hodnote 50 eur od PARK SNOW Donovaly

Dve celodenné vstupenky do Aquacity Poprad v hodnote 44 eur

Dve celodenné vstupenky do Holidaypark Kováčová od Aquapark Kováčová v hodnote 24 eur

Gel na pranie LAVATRICE Sportactive ice od AB Metal, s.r.o. v hodnote 15 eur

O čo hráte vo finále?

Let balónom pre 1 osobu od Daruj Let Balónom v hodnote 119 eur

sagan sutaz 1
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM