Rôzne

Eurovea City sa rozrástla o administratívnu budovu Panorama Business III

Budovu, ktorá prináša do centra Bratislavy 26 000 metrov štvorcových moderných a variabilných kancelárskych plôch, čaká v najbližšom čase kolaudácia.

Ilustračný obrázok k článku Eurovea City sa rozrástla o administratívnu budovu Panorama Business III
6
Galéria

Stavebné práce na novom administratívnom projekte z dielne JTRE v novovznikajúcej mestskej štvrti Eurovea City smerujú k úspešnému koncu. Budovu, ktorá prináša do centra Bratislavy 26 000 metrov štvorcových moderných a variabilných kancelárskych plôch, čaká v najbližšom čase kolaudácia.

Funkčnosť a dizajn

Viac ako polovica priestorov v novej administratívnej budove už pozná svojich budúcich nájomcov. O sídlo vo výnimočnej lokalite na nábreží Dunaja prejavili záujem viaceré spoločnosti z IT a telekomunikačného sektora. Do svojho nového pracovného prostredia sa ich zamestnanci nasťahujú už v decembri 2018.

„Viac ako 20 ročné skúsenosti v oblasti navrhovania a výstavby budov nielen pre veľké medzinárodné spoločnosti, ako aj obsadenosť našich kancelárskych projektov svedčia o tom, že budovám a hlavne našim klientom rozumieme. Najnovší projekt Panorama Business III ponúka súlad efektivity, funkčnosti a dizajnu,“ hovorí výkonný riaditeľ JTRE Pavel Pelikán.

Led stena aj priestor pre bicykle

Hlavný vstup do budovy je umiestnený v parteri zo strany Landererovej ulice. Výrazným architektonickým prvkom je elegantná fasáda, v zemitých tónoch, ktorá pôsobí vzdušne. Objekt tvorí aj sústava vysokých štíhlych stĺpov podopierajúcich značnú časť hmoty nad podnožou. Okrem funkčného urbánneho dizajnu bude jedinečnosť Panorama Business III podčiarkovať aj monumentálna exteriérová LED stena.

Budova spĺňa prísne štandardy certifikácie zelených budov LEED Gold. Prvé štyri podlažia v podnoži slúžia na parkovanie s kapacitou 359 miest. Súčasťou budovy je aj priestor na odkladanie bicyklov spolu so šatňou a hygienickými zariadeniami.

Kancelárske priestory sa nachádzajú od 5. až po 15. nadzemné podlažie a sú prispôsobiteľné želaniam klientov. Na 12. poschodí nájdete terasu s rozlohou 248 metrov štvorcových s panoramatickým výhľadom a oddychovou zónou. Ďalšia terasa je umiestnená na 4. poschodí.

Budovu obsluhuje 8 inteligentných výťahov. Priamo v objekte bude pre zamestnancov k dispozícii bufet s kapacitou 270 miest na sedenie a kaviareň. Celkové náklady na realizáciu Panorama Business III sú približne 51 miliónov eur.

Panorama Business III
6
Galéria
Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM