Krimi

Dvojica okradla spiaceho muža na zastávke MHD. Obaja skončili v rukách polície

Na Obchodnej ulici sa dvojica plhoprstých pokúsila okradnúť spiaceho muža. Našťastie, polícia okamžite zasiahla.

Ilustračný obrázok k článku Dvojica okradla spiaceho muža na zastávke MHD. Obaja skončili v rukách polície
7
Galéria

Na Obchodnej ulici sa to kriminálom len tak hemží. Včera v skorých ranných hodinách sa pokúsili dve osoby okradnúť spiaceho muža na zastávke MHD.

Zlodeji na Obchodnej

„Včera krátko pred 03:00 hod. spozorovala hliadka dopravnej polície na zastávke MHD na Obchodnej ulici ženu, ktorá sedela vedľa tam spiaceho muža. Žena mala spiacemu mužovi odopínať hodinky, pričom v jej bezprostrednej blízkosti stál muž, ktorý sa nápadne rozhliadal po okolí a so ženou zjavne komunikoval,“ Bratislava24.sk o tom informoval Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Netrvalo dlho a obaja zo zastávky odišli aj s ukradnutými hodinkami. Policajti ich však už na Kollárovom námestí dostihli a obmedzili na osobnej slobode. „Nakoľko na mieste vzniklo podozrenie zo spáchania trestného činu krádeže, tieto osoby boli eskortované na príslušné policajné oddelenie. Krádežou hodiniek bola mužovi spôsobená škoda vo výške 100 eur,“ dodal Szeiff.

„Počas následne vykonaných úkonov bolo preukázané, že obe osoby sa v minulosti už dopustili majetkovej trestnej činnosti. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu krádeže 27-ročnej Nikolete P. a 20-ročnému Petrovi R. z Bratislavy. Obaja boli po vykonaní potrebných úkonov a vznesení obvinenia umiestnení v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní,“ uzavrel Szeiff.

Nakoľko sa spáchania takéhoto skutku obvinení dopustil aj napriek tomu, že v predchádzajúcich 24 mesiacoch sa takéhoto konania už dopustili, v prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Ilustračný obrázok

Obchodná ulica
7
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM