KAW Rôzne Správy

"Dulák" je ako stvorený na príjemné stretnutia. Opäť ponúkne skvelú akciu plnú chutí a vôní

Na podujatí Street food 2 nebude chýbať ani kultúrny program a atrakcie pre deti.

Ilustračný obrázok k článku "Dulák" je ako stvorený na príjemné stretnutia. Opäť ponúkne skvelú akciu plnú chutí a vôní
8
Galéria
Zdroj: Maroš Mačuha FB

V Bratislave sa opäť chystá príjemné letné podujatie. S priateľmi či rodinou si ho môžete vychutnať na Dulovom námestí, ako stvorenom na srdečné stretnutia.

Pouličné chuťovky

Street food na Duláku je už druhé podujatie tohto druhu v spomínanej lokalite. Tentoraz sa uskutoční 5. až 9. augusta. Viac ako 20 stánkov, ktoré budú otvorené od 11:00 do 21:00 hod., prinesie rôznorodú gastronómiu a nápoje.

Nebudú chýbať majstri slovenskej kuchyne, klasika v podobe chutných langošov, palacinky či buchty. Na svoje si však prídu aj fanúšikovia medzinárodnej kuchyne. Pestré menu doplní ponuka vín, remeselného piva či miešaných alkoholických aj nealkoholických nápojov.

Ako Bratislava24 informoval jeden z organizátorov podujatia Maroš Mačuha, návštevníci Street food 2 sa môžu tešiť aj na dídžeja, ktorý svoju produkciu ponúkne každý deň do 20:00 hod. Nebude chýbať ani kultúrny program a atrakcie pre deti.

Podujatie organizuje občianske združenie Skrášlime Slovensko v spolupráci s Hotelom Apollo a Mestskou časťou Bratislava – Ružinov.

streda – nedeľa / Dulovo námestie / od 11:00 do 21:00 hod.

Street food na Duláku
8
Galéria
Zdroj: Maroš Mačuha FB
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM