Krimi

Dráma vo Vajnoroch: Na ulici šľahali do výšky plamene. Na príčine bol PLYN!

Polícia už začala pre únik plynu a požiar vo Vajnoroch trestné stíhanie.

Ilustračný obrázok k článku Dráma vo Vajnoroch: Na ulici šľahali do výšky plamene. Na príčine bol PLYN!
Zdroj: Bratislava - Vajnory

Polícia začala pre stredajší (11.11.) únik plynu a následný požiar na Šachorovej ulici vo Vajnoroch trestné stíhanie vo veci všeobecného ohrozenia z nedbanlivosti. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informuje na sociálnej sieti.

Obyvateľov ulice evakuovali

Polícia i hasiči prijali v stredu krátko predpoludním oznámenie o úniku plynu a následnom požiari, ku ktorému došlo počas opravy spojovacieho zariadenia na Šachorovej ulici. Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru uviedlo, že hasiči zasahovali pri požiari plynovej prípojky. „Z dôvodu úniku plynu boli evakuovaní obyvatelia z okolitých rodinných a obytných domov. Pri udalosti sa nikto nezranil. Presná príčina tejto udalosti bude predmetom expertízneho skúmania,“ uviedla polícia.

Mestská časť Vajnory, ktorá aj cez sociálnu sieť vyzývala ľudí z ohrozených domov, aby ich okamžite opustili, včera krátko pred 13.00 hod. informovala, že sa unikajúci plyn podarilo uzavrieť a situácia je už pod kontrolou.

Vajnorský starosta Michal Vlček na sociálnej sieti informoval, že požiar vznikol pri oprave elektrického vedenia na chodníku, v dôsledku čoho malo dôjsť k úniku a vznieteniu plynu. „Konkrétne príčiny budú predmetom vyšetrovania, podstatné je že všetci ľudia sú v bezpečí a zdraví,“ poznamenal.

DNES - ÚNIK PLYNU A NÁSLEDNÝ POŽIAR VO VAJNOROCH Dnes krátko pred poludním sme prijali oznámenie o úniku plynu a...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, November 11, 2020
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM