Aktualizované Nina Táborská Krimi

Dopravu v Petržalke skomplikovala vážna dopravná nehoda. Záchranári sa zrazili s osobným autom

Na svetelnej križovatke na Námestí hraničiarov v bratislavskej Petržalke dnes dopoludní došlo k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej sa sa zranili štyria ľudia. Ich zranenia si vyžiadali prevoz do nemocnice. Do kolízie sa dostalo vozidlo rýchlej zdravotnej pomoci s osobným automobilom.

Ilustračný obrázok k článku Dopravu v Petržalke skomplikovala vážna dopravná nehoda. Záchranári sa zrazili s osobným autom
Zdroj: TASR

Okolo 09.30 došlo v utorok k zrážke vozidla RZP a osobného motorového vozidla Peugeot 206. Podľa policajnej hovorkyne Karin Považanovej vozidlo RZP jazdilo v smere z Námestia Hraničiarov na Starohájsku ulicu, pričom z dosiaľ nezistených príčin došlo v križovatke k zrážke s osobným motorovým vozidlom jazdiacim v smere z Osuského ulice na Furdekovu ulicu.

Podľa informácií boli v dôsledku silnej zrážky do nemocnice prevezení 4 účastníci dopravnej nehody. Alkohol ani u jedného z vodičov policajti nezistili.

Pri nehode sa zranili mladá záchranárka, ktorá si pri nehode poranila chrbticu a 81-ročný muž, ktorého záchranári prevážali do nemocnice. Ďalšie zranené osoby sa nachádzali v aute, ktoré sa so sanitkou dostalo do kolízie. Vodička osobného automobilu prechádzala na zelenú a podľa všetkého si nevšimla ani nepočula prichádzajúcu sanitku.

Materiálne škody na oboch vozidlách boli predbežne odhadnuté na 10-tisíc eur. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Bratislava24.sk informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Karin Považanová.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM